Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarska bolja

Kakva šteta: I Bošković i Lukas propustile meč-lopte

'Kastela.03.05.2010. Tenisacica Tena Lukas (15) prvakinja hrvatske za juoniore. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.02.2018.
u 21:51

Mađarska se tako plasirala u subotnje razigravanje, gdje će se protiv Velike Britanije boriti za odlazak u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II

Hrvatska teniska Fed Cup reprezentacija zauzela je drugo mjesto u skupini C na turniru Prve skupine u estonskom Tallinnu, nakon što je u susretu trećeg kola izgubila od Mađarske sa 0:3.

Bio je to susret u kojem su hrvatske tenisačice mogle pobijediti u oba pojedinačna dvoboja, jer su i Lea Bošković i Tena Lukas propustile meč loptu. Leu Bošković je sa 6:2, 2:6, 7:5 svladala Dalma Galfi, i to nakon što je naša tenisačica u trećem setu vodila 5-3, te propustila meč loptu u devetom gemu. Tenu Lukas je sa 6:1, 3:6, 7:5 pobijedila Fanni Stollar, iako je Tena u trećem setu vodila 5:2 te imala meč loptu kod 5:4.

U meču parova hrvatski je dvojac Jurak, Lukas predao protiv para Bondar, Jani pri zaostatku 2:3 u prvom setu.

Mađarska se tako plasirala u subotnje razigravanje, gdje će se protiv Velike Britanije boriti za odlazak u travanjske kvalifikacije za Svjetsku skupinu II.

Komentara 1

MA
Maxim007
10:50 10.02.2018.

Fed Cup je nažalost kod marginaliziran do krajnjih granica. Neka neki sportski novinar pita Ivu Majoli zašto je to tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije