Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRIH 11?
Povratak na članak

Kakva širina kadra! Ovo je najbolja momčad hrvatskih igrača koji vjerojatno neće na SP

Malo smo se poigrali i složili postavu hrvatske reprezentacije čiji će igrači vrlo vjerojatno izostati s tog popisa. Naravno, uvijek postoji mogućnost ozlijeda ili promjene forme uoči Mundijala koja se ne može ignorirati, pa i mogućnost iznenađenja, ali ovi igrači iz postave u najbolju ruku imaju vrlo malu šansu biti na popisu

Komentari 4

MA
Maui
05:44 08.10.2022.

Labrović, Kotarski, Grbić, Sluga, Pandur... a u repki ona panjina od Lovre Kalinića. Strašno.

VL
RE
RedTree
22:25 07.10.2022.

Čolak uvjerljivo ispred Petkovića. Pa čovjek stoji 30 metara od gola i dribla vezne, vidjeli smo neki dan koliko je Drmić donio dobra za Dinamo. Šutalo prezelen i griješi svako malo izgleda. Ćaleta Car u najboljim godinama, standardan u Premiershipu, četiri godine u Marseilleu, prije toga vrlo dobar u Salzburgu. Bio bi apsurd ostaviti ta dva igrača kući, a povesti druge radi nekog pritiska dijela javnosti.

VL
KR
krampus9
23:11 07.10.2022.

Ova treća ekipa što neide na svjetsko bi pobijedila onu drugu dalicevu, neka odigraju prijateljsku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.