Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

To je reklama! Prati ih 13 milijuna ljudi, stranci oduševljeni Hrvatskom

Vatreni - Bayern - Spektakl u pulskoj Areni
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
17.07.2019.
u 16:55

Football Daily je pak prikupio skoro pet tisuća 'lajkova' i preko sto dijeljenja. Naravno, pratitelji su ostali oduševljeni, a komentari koji su ostavljali stvarno je bilo divno za čitati

Pulska Arena jedan je od najimpresivnijih spomenika u Hrvatskoj, a nedavno je ista poslužila i kao mjesto na kojem su svoj nogometni susret odigrale legende hrvatske reprezentacije i Bayerna 90-ih.

Antički amfiteatar je tako prvi put postao nogometno borilište, ili preciznije, zbog nedostatka prostora - malonogometno.

Za tu priliku u parteru Arene postavljen je travnati malonogometni teren veličine 40 x 20 metara.

>>> Pogledajte spektakl u pulskoj Areni

"Ovo je prekrasno i nešto veličanstveno te odlična promocija za Pulu, Istru i cijelu Hrvatsku. Dokaz je to kako je Istra i u takvim projektima predvodnica hrvatskog turizma", poručio je ministar turizma Gari Cappelli nakon spektakla. 

Da se stvarno radilo o odličnom marketinškom potezu dokazuju i objave tri Facebook stranice - 'Oh My Goal', 'Football Daily' i FootyRoom' koje ukupno prati skoro 13 milijuna ljudi!

- Pogledajte veličanstveni pogled na Arenu Pula u Hrvatskoj - stoji na stranici 'Oh My Goal', a fotografija je sakupila 13 tisuća 'lajkova' i skoro 400 dijeljenja. 

FootyRoom je uz naziv Arene uz to stavio i emotikon s hrvatskom zastavom, a tamo je bilo preko četiri tisuća 'lajkova' i također 400 dijeljenja. 

Football Daily je pak prikupio skoro pet tisuća 'lajkova' i preko sto dijeljenja. Naravno, pratitelji su ostali oduševljeni, a komentari koji su ostavljali stvarno je bilo divno za čitati. 

'Ovo je nestvarno', 'Nemoguće. Nijedna Vlada ne bi dozvolila da se utakmica igra u ovakvom prostoru', naivno je zaključio jedan pratitelj. 

- Samo zbog ovog idem u Pulu - poručio je jedan od pratitelja. 

>>> Sjećate li se nasmješenog policajca s dočeka vatrenih? Pogledajte video o njemu

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
21:54 17.07.2019.

@ antimaterija, zbog čeva bi ti davali minuse?.. i sami vidimo da se kuhamo kao žabe u vodi.... tu lupamo pk tipkovnicama umjesto da pravimo djecu.. ili bar pokušamo napraviti, mi od 80 + ... 😁

WI
wivianè
19:10 17.07.2019.

Istina da je Hrvatska visko kotirana turisticka destinacija, posebno Istra i Dubrovnik, non stop se reklame vrte ovamo na Zapadu. A po fejsu vidim i da gradjani idu u Hrvatsku, biljezi mi prijateljima na fejsu zonu gdje se nalaze na ferijama, sve Istra, Pula, i Dubrovnik.

BA
Barbasmora
00:37 18.07.2019.

Stranci su odusevljeni, jer su tu samo na odmoru. Da bi zivili na lipom nasem balkanu....i oni bi pobjegli kao ekonomske izbjeglice u svoje drzave....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije