Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SVEGA

Kakva nepravda prema Mandžukiću, pogledajte što mu je Juventus napravio

Mario Mandžukić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
1/6
18.10.2019.
u 15:46

Pogledate li društvene mreže Juventusa, primijetit ćete da Mandže u posljednje vrijeme nema na objavama niti se pojavljuje pred novinarima.

Mario Mandžukić već je mjesecima u potrazi za novim klubom. U Juventusu nije ni u drugom, već u trećem planu kod trenera Maurizija Sarrija te je ove sezone u pozicija gledatelja s tribina. 

No, trener Maurizio Sarri sada je otkrio da bivši hrvatski reprezentativac uopće ne trenira s momčadi.

- U ovom trenutku Mandžukić ne trenira s nama. Takav je dogovor s klubom. Ako se taj dogovor promijeni, ja sam otvoren za sve kombinacije - rekao je Sarri.

I zaista, pogledate li društvene mreže Juventusa, primijetit ćete da Mandže u posljednje vrijeme nema na objavama niti se pojavljuje pred novinarima. Ostalo je nejasno zašto mu Juventus to radi jer obično i oni igrači koji ne dobivaju minutažu treniraju s prvom momčadi.

Prijelazni rokovi su završili pa Mandžo sada ne može ostvariti transfer nego treba čekati zimu. Bio je blizu prelaska u Katar, ali se to izjavilo. Sada engleski mediji navode da bi ga na zimu mogao dovesti Manchester United.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
16:16 18.10.2019.

Ta već ste Mandžu preselili u MU. Dosadilo i Juventusu da ga svaki drugi dam prodaju i kupuju natrag.

BB
Bruno_Bear1
16:43 18.10.2019.

Mandžukić se otpisao sam kada je prestao igrati za nacionalnu reprezentaciju,a tu je imao šanse cijelom svijetu pokazati svoje mogućnosti. Sličnu pogrešku napravio je i Rakitić.na žalost poslije... nema kajanja.

Avatar Hrvatski domobran
Hrvatski domobran
15:55 18.10.2019.

Ponašanje nedostojno velikog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije