Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIĆE

Kakva majstorija Hrvata: Pogledajte kako se poigrao s Džekom i oduševio driblinzima

Rog
Foto: Reuters
06.03.2017.
u 13:55

Rog je ove subote odigrao odlično u susretu s Romom. Napoli je slavio s 2:1, a Hrvat bio jedan od najboljih igrača na terenu

Marko Rog konačno je počeo pokazivati sve što zna u Napoliju. Hrvatski ofenzivac dugo nije mogao upasti u sastav, no sad je dobio priliku i ne misli je prokockati.

Rog je ove subote odigrao odlično u susretu s Romom. Napoli je slavio s 2:1, a Hrvat bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Navijače je posebno oduševila minijatura iz 55. minute. Bivši igrač Dinama i Splita tada je predriblao Edina Džeku, a onda se lijepo oslobodio i Kevina Strootmana.

Nije čudo stoga da Talijani hvale Roga te ga mnogi žele u utorak vidjeti u početnom sastavu Napolija protiv Reala u Ligi prvaka.

>> Napoli slavio u Rimu, Marko Rog opet odigrao odlično!

Komentara 3

DU
Deleted user
14:55 06.03.2017.

Naravno da je majstor..kupljen za velike novce a prodan za jos vece..sva sreca da nije bio u Hajduku , oni bi ga dali za pol milje..po sistemu daj sta das..decku svaka cast , cijena ce mu samo rasti jer takve borbene i trkacki mocne znalce placaju ko suho zlato..jednog dana cemo ga gledati u Juventusu , Realu..

SL
slivnevode
18:12 06.03.2017.

Prije par dana sam nahvalio Marka i drago mi je da potvrđuje moje riječi! Kvalitetan, skroman, vrijedan! Njegovo vrijeme tek dolazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije