Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog nereda

Kakva kazna: Vasco i Atletico 20 utakmica igraju izvan svojih gradova

Navijački neredi
screenshot/youtube
13.12.2013.
u 22:18

Atletico Paranaense, koji je bio domaćin, mora igrati 12 domaćih susreta najmanje 100 kilometara od Curitibe, od čega šest pred praznim tribinama

Prije nekoliko dana svijet je obišla vijest o neredima na utakmici Atletico Paranaensea i Vasco da Game, zbog čega je susret posljednjeg kola brazilske lige prekinut. S obzirom na to da se sljedeće godine u Brazilu igra Svjetsko prvenstvo, a domaćin želi poslati poruku da će sve proteći bez incidenata, Brazilski nogometni savez oštro je kaznio klubove.

Naime, oni će 20 utakmica morati igrati izvan svojih gradova! Atletico Paranaense, koji je bio domaćin, mora igrati 12 domaćih susreta najmanje 100 kilometara od Curitibe, od čega šest pred praznim tribinama. Vasco da Gama igrat će osam domaćih utakmica izvan Rio de Janeira, a četiri od njih bez gledatelja.

Uz to, klubovi su kažnjeni i novčano.

>>Veliki navijački neredi u Brazilu samo šest mjeseci prije SP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije