Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO BENJAMIN BUTTON

Kako je to Modriću pošlo za rukom? Nevjerojatno, peti je po broju nastupa u 2022.!

KATAR 2022 - Luka Modrić slavio u društvu djece i Matea Kovačića
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
03.01.2023.
u 21:13

Samo su mu dvije utakmice još nedostajale za prvo mjesto poretka, koje drži stoper Liverpoola Virgil van Dijk. Na diobi drugog mjesta nalazi se kontroverzni kanadski vratar Milan Borjan.

Što je stariji, to je bolji. Izreka koja se uz Luku Modrića (37) posljednjih godina neprestano veže ponovno je dobila svoju potvrdu. Naime, kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak Real Madrida odigrao je izrazito veliki broj utakmica u protekloj 2022. Uz nastupe za španjolskog prvaka, koji je daleko dogurao u različitim natjecanjima pa su igrači imali i veću minutažu, sudjelovao je u maksimalnom broju susreta vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

>> Livaja napušta Hajduk? Calciomercato: Hrvat želi Livaju odvesti u Serie A, traže ga dva kluba

Time se sveukupno smjestio na peto mjesto nogometaša koji su tijekom prošle godine odigrali najveći broj utakmica. Odigrao je njih čak 62, a samo su mu dvije nedostajale za prvo mjesto poretka, koje drži stoper Liverpoola Virgil van Dijk. Slijede kontroverzni kanadski vratar Milan Borjan, Bernardo Silva i Enzo Fernandez sa 63 nastupa. 

Od ostalih hrvatskih reprezentativaca, u top 10 svoje su mjesto također našli Ivan Perišić i Mateo Kovačić, upravo kao desetoplasirani. Obojica su, kad im se zbroje nastupi u nacionalnom i klupskom dresu, na teren izlazi ukupno 60 puta. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije