Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Kako je ovo moguće?! Pogledajte kako se bivši dinamovac osramotio protiv Srbije

Henriquez
Foto: Printscreen Youtube
05.06.2018.
u 07:58

Junior Fernandes koji danas igra u Alanyasporu u 75. minuti idealno je uposlio Henriqueza, ali napadač meksičkog Atlasa s tri metra promašio je čitavi gol.

Nogometna reprezentacija Čilea sinoć je u Grazu s 1:0 svladala Srbiju u prijateljskoj utakmici uoči Svjetskog prvenstva, a susret je obilježio i nevjerojatan promašaj bivšeg napadača Dinama Angela Henriqueza.

Još jedan bivši dinamovac Junior Fernandes koji danas igra u Alanyasporu u 75. minuti idealno je uposlio Henriqueza, ali napadač meksičkog Atlasa s tri metra promašio je gol.

Jedini strijelac na utakmici bio je branič Alavesa Guillermo Maripan u 88. minuti.

Komentara 6

DE
derin
15:13 05.06.2018.

Lako je meni za ove, sto ce mi s našim "genijalcem", koji najboljeg centralnog veznog na svijetu i naseg glavnog kreativca stavlja na mjesto poluspice, totalno odsjecenog od igre i brozovica u igru, jer s njim imamo posjed i kombinatoriku, a s rebicem nemamo. Neka mu netko pošalje snimke s zadnjeg eura gdje smo igrom rasturili.

Avatar tituš
tituš
08:14 05.06.2018.

Namjerno nije zabio četnik svojima!

OL
OldybutGoldy
09:01 05.06.2018.

Kad bi Gospon Novinar Marko Pavić nešto o nogometu razumio ili znao, onda bi skužil, da se nije osramotio. On nije mogao slutiti, da će branić ispred njega dobiti loptu kroz noge i da će on ipak dobiti tu loptu. Gospon novinar molim lijepo pogledajte još jednom slike pa onda pišite....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije