Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pat pozicija

Kako ga se riješiti? Özil odlučio odraditi ugovor do kraja unatoč okolnostima

Mesut Özil, kritizirani igrač Arsenala, na meti je kineskih sankcija
Foto: David Klein/PA Images/PIXSELL
1/3
13.08.2020.
u 22:18

Ozil je najplaćeniji igrač Arsenala s godišnjom plaćom od 20 milijuna eura

Iako se u britanski medijima nagađa kako se Arsenal pokušava riješiti Mesuta Özila (31), njemački veznjak ističe da će ostati u klubu i odraditi ugovor do kraja.

Ozil je najplaćeniji igrač Arsenala s godišnjom plaćom od 20 milijuna eura, a ugovor mu završava u ljeto sljedeće godine. U travnju je odbio pristati na rezanje plaće za 12,5 posto, a nakon korona-pauze nije odigrao niti jednu utakmicu za Topnike. 

 - Situacija je teška, ali ja volim Arsenal i dao bih sve za klub. Ovo me neće slomiti, nego ću biti još jači. To sam pokazao u prošlosti i vjerujem da će tako biti i sada. Ja ću odlučiti kada ću otići, a ne netko drugi - kazao je Ozil, koji nosi dres Arsenala od ljeta 2013. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
12:58 14.08.2020.

Voli Arsenal i dao bi sve za klub,ali jasno je da novac ipak voli više.Pravi Turčin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije