Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispunio mu se san

Kako dirljivo! Dječak (5) koji boluje od leukemije potpisao i zaigrao za Utah!

Utah Jazz
Foto: Screenshot
1/2
07.10.2014.
u 14:02

– Kad je imao godinu dana sjedio je s mojim suprugom i gledao utakmice. S godinu i pol počeo je od nas tražiti da ga učimo šutirati i to radimo svaki dan po sat vremena

Slavni NBA klub Utah Jazz napravio je prekrasnu gestu – potpisao je jednodnevni ugovor sa 5-godišnjim dječakom JP Gibsonom, koji boluje od leukemije. 

Uzbudljiv dan za ovog malog zaljubljenika u košarku počeo je tako što je predsjednik kluba Randy Rigby s njim potpisao ugovor i predstavio ga javnosti, a dječak je zatim i zaigrao u međusobnoj pripremnoj utakmici Utaha.

Najmlađi Gibson, koji je došao u pratnji roditelja i mlađe sestre, ušao je na parket i vodio loptu prema protivničkom košu, a onda ga je jedan od igrača podignuo u zrak i omogućio mu da zabije svoj prvi koš. Dobio je zaslužene ovacije publike.

– JP obožava sve sportove, ali košarka mu je najdraža, rekla je njegova majka Megan te nastavila.

– Kad je imao godinu dana sjedio je s mojim suprugom i gledao utakmice. S godinu i pol počeo je od nas tražiti da ga učimo šutirati i to radimo svaki dan po sat vremena. On zna da se tek sa šest godina može priključiti Junior Jazzu i stalno nas podsjeća da jedva čeka da napuni šest godina, rekla je njegova majka.

Ovaj dan zasigurno će pamtiti cijeli svoj život, a ljudima iz Utah Jazz treba čestitati na ovoj prekrasnoj inicijativi.

>>Evo kako je košarkaški kralj razveselio djevojčicu koja se bori s leukemijom!

Komentara 2

SK
skembi
14:37 07.10.2014.

Prekrasna priča... stvarno mi ulijepšala dan.

CE
centirion
23:52 07.10.2014.

Mali je Andjeo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije