Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROGEROV POVRATAK

Kako će se Đokoviću ovo svidjeti? Federer najavio pohod na ono što mu je Novak uzeo

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
JB Autissier/PIXSELL
26.10.2021.
u 20:42

Tako je Federer već sada, osam mjeseci ranije, najavio kako će nastupiti na travnatom ATP turniru u Halleu što je jedna od posljednjih provjera prije dolaska u Wimbledon

Nekada najbolji svjetski tenisač Roger Federer oporavlja se od čak tri operacije koje je obavio na koljenu i priprema za povratak na terene tijekom 2022. godine.

Tako je Federer već sada, osam mjeseci ranije, najavio kako će nastupiti na travnatom ATP turniru u Halleu što je jedna od posljednjih provjera prije dolaska u Wimbledon.

Halle je tijekom veličanstvene karijere bio jedan od najdražih turnira Federeru te ga je osvajao jubilarnih deset puta, a rana najava novog dolaska u Halle samo je dokaz kako će 40-godišnji Federer u samom smiraju svoje karijere najveći naglasak staviti na kratkom dijelu godine kada se igra na travnatoj podlozi. Dakako, najveći pokušaj trebalo bi ostati novo osvajanje Wimbledona.

Trenutačno je Federer na 15. mjestu ATP ljestvice. Tijekom 2021. godine je igrao na samo pet turnira (Doha, Ženeva, Roland Garros, Halle i Wimbledon). Grand Slam u Londonu, gdje je tijekom karijere slavio čak osam puta, bio je posljednji prije stanke koja traje i dalje, a ove godine je u Wimbledonu dogurao do četvrtfinala gdje je ispao od Hurkacza.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hristeboze
hristeboze
21:25 26.10.2021.

Dajte vise, koji Federer!? Taj je gotov, i sam Nole mozda ima jos par medalja da uzme od ovih mladjih a dzemperko je odavno gotov...

DU
Deleted user
21:39 26.10.2021.

Prošla baba s kolacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije