Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprika tate Hezonje
Povratak na članak

Kakav Partizan, Hezonju je kupila Barcelona

Predugovor s Barcom potpisali smo prije tri mjeseca i sada čekamo razrješenje ugovora sa Zagrebom

Komentari 5

DU
Deleted user
18:54 11.07.2012.

Ako je dečko talentiran i ima šanse za igranje u inozemstvu, svaka čast, neka ide. To me ne zanima. Ali ako kaže da nije sreo do sada ni jednog srpskog divljaka za razliku od hrvatskih i da je Partizanova publika motivirajuća i to kao kapetan hrvatske reprezentacije, onda to nije stvar zafrkancije, nezrelosti, već kućnog odgoja. Jer djeca u toj dobi formiraju svoja mišljenja prvenstveno u obitelji i školi. Sto je najgore, to izjavi jedan mladac Dubrovčanin. Izgleda da ga nisu roditelji vodili u memorijalni centar u Dubrovniku. Ako nisu, već je odavno bilo vrijeme.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
19:41 11.07.2012.

koja je ovo jadna isprika oca koji hoce popeglat dojam jer je malom izletjelo sta misli - ali niko ni ne spominje izjave o partizanu, nego o tomu da su po njemu hrvati losiji ljudi od srba - ta izjava nije bila nikakova zafrkancija i uostalom to ga niko od novinara nije ni pital, sam je osjetil potrebu to reci...to je ocito uticaj okoline i u takvom je duhu odgojen - i zato vise nije zasluzio poziv u reprezentaciju (mislim na hrvatsku reprezentaciju - nek igra za one koji su mu bolji ljudi)...

VL
PE
petrinjac
20:46 11.07.2012.

bojim se da ovo djete bude nestalo za godinu dana kao potencijal,roditelji forsiraju bez veze,premlad je,lovro mazalin je za njega jordan ali njegovi roditelji pametno razmišljaju i ostavili su ga još uvijek u kk petrinja a malog svi u svjetu žele,polako,ima vremena za njega kad školu završi

VL
GA
gavran
21:51 11.07.2012.

krle, sve si rekao.

VL
Avatar comandante
comandante
08:08 12.07.2012.

Opet ce jedan veliki talent nazalost propasti zbog pohlepe roditelja. Mali zivi u nasredjenoj, razvedenoj obitelji a oba roditelja zele igrati glavnu ulogu u njegovim mogucim transferima pa ga je tako ovaj isti otac obecao jednom agentu ako mu ovaj kupi BMW X5 sto je ovaj i ucinio ali ga je majka preusmjerila na drugog pa je sada ovaj isti pametni otac u problemima jer mora vratiti auto a taman se navikao na njega. Potvrdu mozete dobiti u KK Zagreb.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.