Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprika tate Hezonje

Kakav Partizan, Hezonju je kupila Barcelona

'09.07.2012., Zagreb - Hrvatska kosarkaska reprezentacija U-17, koja je na svjetskom prvenstvu u Litvi osvojila broncu, sletjela u Zracnu luku Zagreb. Kapetan Mario Hezonja.  Photo: Daniel Kasap/PIXSE
'Daniel Kasap/PIXSELL'
11.07.2012.
u 17:57

Predugovor s Barcom potpisali smo prije tri mjeseca i sada čekamo razrješenje ugovora sa Zagrebom

Nepažljivim mladalačkim izjavama 17-godišnji košarkaš Mario Hezonja digao je veliku prašinu. Što se krije iza tvrdnje najboljeg europskog kadeta, najvećeg talenta europske košarke?

Ronald Hezonja (40) protumačio je nespretan javni nastup svog sina:

– Isprika svima onima koji nisu razumjeli njegovu ponekad nezrelu zafrkanciju. Njegova majka i ja smo mu rekli da pitanja o transferu ignorira, a ako je to nemoguće, da okrene na sasvim drugu temu, no zaboravio je da se pred novinarima ne može govoriti u istom tonu kao u privatnoj zafrkanciji. Prije toga zezao se sa suigračima, bio je pod jakim dojmom dočeka, međutim iz njega su izbile dotad skrivane frustracije zbog mučne prošle sezone. Bio je to nepažljiv ispad koji nema veze s Partizanom ni sa stvarnošću – kaže tata Hezonja.

Vjerojatnost da Mario zaigra za crno-bijele manja je od toga da zaigra Hamleta na Dubrovačkim ljetnim igrama!

– Ta priča s Partizanom ne pije vodu jer Mario ide u Barcelonu, klub koji najviše voli! Istina je da Vujošević za njega zna još otkako je imao 12-13 godina jer ga je zapamtio u kampu u Dubrovniku. No predugovor s Barcelonom potpisali smo još prije tri mjeseca, a ugovor ćemo potpisati kada Mario bude slobodan igrač. Naš je slučaj u Fibi jer se sa Zagrebom nismo mogli dogovoriti – dodaje otac Ronald.

Cijeli razgovor s Ronaldom Hezonjom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:54 11.07.2012.

Ako je dečko talentiran i ima šanse za igranje u inozemstvu, svaka čast, neka ide. To me ne zanima. Ali ako kaže da nije sreo do sada ni jednog srpskog divljaka za razliku od hrvatskih i da je Partizanova publika motivirajuća i to kao kapetan hrvatske reprezentacije, onda to nije stvar zafrkancije, nezrelosti, već kućnog odgoja. Jer djeca u toj dobi formiraju svoja mišljenja prvenstveno u obitelji i školi. Sto je najgore, to izjavi jedan mladac Dubrovčanin. Izgleda da ga nisu roditelji vodili u memorijalni centar u Dubrovniku. Ako nisu, već je odavno bilo vrijeme.

Avatar cluesblues
cluesblues
19:41 11.07.2012.

koja je ovo jadna isprika oca koji hoce popeglat dojam jer je malom izletjelo sta misli - ali niko ni ne spominje izjave o partizanu, nego o tomu da su po njemu hrvati losiji ljudi od srba - ta izjava nije bila nikakova zafrkancija i uostalom to ga niko od novinara nije ni pital, sam je osjetil potrebu to reci...to je ocito uticaj okoline i u takvom je duhu odgojen - i zato vise nije zasluzio poziv u reprezentaciju (mislim na hrvatsku reprezentaciju - nek igra za one koji su mu bolji ljudi)...

PE
petrinjac
20:46 11.07.2012.

bojim se da ovo djete bude nestalo za godinu dana kao potencijal,roditelji forsiraju bez veze,premlad je,lovro mazalin je za njega jordan ali njegovi roditelji pametno razmišljaju i ostavili su ga još uvijek u kk petrinja a malog svi u svjetu žele,polako,ima vremena za njega kad školu završi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije