Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADIO OVACIJE

Kakav majstor: Sneijder petom zabio Kini

'Netherlands' midfielder Wesley Sneijder reacts after the 2010 World Cup semi final Uruguay vs Netherlands on July 6, 2010 at Green Point stadium in Cape Town. Netherlands won 3-2. NO PUSH TO MOBILE
Reuters/Pixsell
11.06.2013.
u 18:15

Asistirao mu je Robben koji je uz to iznudio i jedanaesterac u pobjedi Nizozemske nad Kinom 2:0

Nizozemski reprezentativac Wesley Sneijder u prijateljskoj utakmici protiv Kine pokazao je zašto je Galatasaray prošle godine platio 12 milijuna eura odštete Interu. U pobjedi Nizozemaca 2:0 bio je strijelac drugog pogotka u 66. minuti, na asistenciju Robbena.

Realizirao ga je petom i pokazao zašto je jedan od najcjenjenijih ofenzivnih veznih igrača na svijetu i zašto se turski klub otimao za njega.

Inače, prvi pogodak zabio je Robin van Persie iz jedanaesterca koji je također iznudio Robben.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije