Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ISPIT

Kakav će to spektakl biti! Šuker otkrio velikog protivnika vatrenih prije Eura

Hrvatska - Slovačka
Foto: Pixsell/Reuters
1/6
19.12.2019.
u 14:02

Time je nastavljena praksa koju je uveo Zlatko Dalić, a to su snažni protivnici uoči velikih natjecanja. Prije Rusije se to pokazalo kao dobitna kombinacija, a nadamo se da će se to ponoviti i iduće godine

U 12 sati održana je redovna Skupština HNS-a. Zasjedanje ključnih ljudi hrvatskog nogometa otvorio je Marijan Kustić, prvi operativac Saveza. 

Nakon toga riječ je dobio predsjednik Saveza Davor Šuker.

- Drago mi je što vas mogu pozdraviti nakon još jedne krasne godine. Nogomet se potvrđuje kao jedna od najvećih vrijednosti Hrvatske. Naš dres je najbolji poklon svakom strancu. Naši nogometaši su najbolji ambasadori. Drugi žele učiti od nas jer su impresionirani sustavom, to je veliko priznanje za sve nas u nogometu. Naše raspoloženje uvijek ovisi o A reprezentaciji, a ona nas je opet razveselila. Dalić je pomladio momčad, idemo na Euro, zadržali smo kvalitetu. S velikim optimizmom gledamo prema Euru. Čestitam svima. Naš uspjeh nije slučajan, već je plod sustava i dara za momčadske sportove. Mi smo zadržali kontinuitet natjecanja na velikim turnirima, to nije slučajno - rekao je Šuker koji je otkrio kako će Hrvatska igrati prijateljsku utakmicu prije Eura s Francuskom u Parizu.

Time je nastavljena praksa koju je uveo Zlatko Dalić, a to su snažni protivnici uoči velikih natjecanja. 

Prije Rusije se to pokazalo kao dobitna kombinacija, a nadamo se da će se to ponoviti i iduće godine.

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'

 

Ključne riječi
HNS

Komentara 3

DU
Deleted user
16:58 19.12.2019.

Kaj je sitne duše,nema sad pohvala za Šukera......samo da je pljuvat,gazit,odmoć.Tu ste jaki........kakvi ljudi,strašno! Ajmooooooooo Hrvatska!

DU
Deleted user
14:17 20.12.2019.

odlična provjera s francuskom prije eura u parizu. di ćeš bolje!

MO
moškov
14:09 19.12.2019.

marijan kustic je jedan od najvecih nogometasa u hrvata svih vremena ...u rangu je sa modricem ...itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije