Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURAN U DRUGI KRUG

Kaka: Nisam ni smatrao da je Milan u krizi

'Real Madrid\'s Brazilian midfielder Kaka (C) looks dejected as A.C. Milan\'s players celebrate the goal of A.C. Milan\'s midfielder Andrea Pirlo during the UEFA Champions League football match betwee
'PIERRE-PHILIPPE MARCOU'
22.10.2009.
u 10:08

Brazilski nogometni as Kaka, koji je u prošlom, ljetnom prijelaznom roku prešao iz AC Milana u madridski Real, u srijedu je zaigrao protiv donedavnih suigrača iz redova ''rossonera''.

Milan je u trećem kolu C skupine slavio na stadionu Santiago Bernabeu sa 3:2, pa sada obje momčadi imaju po šest bodova, odnosno dvije pobjede i poraz. U Milanu je briljirao mladi brazilski napadač Pato, strijelac dvaju golova za goste.

- Žao mi je što smo izgubili od mojih viših suigrača. No, Pato je vrlo moćan igrač. Nadao sam se pobjedi, ali ovog puta nismo je mogli dohvatiti. Nadam se da ćemo ih svladati sljedeći put na San Siru, kako bi bili sigurni za prolaz skupine. Siguran sam da ćemo na kraju izboriti plasman u drugi krug - izjavio je Kaka.

O krizi rezultata u svom bivšem klubu rekao je:

- Nikada nisam ni smatrao da je Milan u krizi. Šest godina proveo sam u tom klubu i znam da su još uvijek vrlo jak protivnik u Europi - poručuje 27-godišnji Brazilac, koji se vrlo srdačno pozdravio sa svojim bivšim suigračima uoči dvoboja i nakon njega.

- Razmijenio sam dva dresa, jedan s Ambrosinijem i jedan s Inzaghijem - otkrio je na kraju Kaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije