Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova karijera

Kaka doslovce propjevao!

Kaka Ronaldo
Reuters
22.09.2010.
u 17:01

Kaká sa suprugom snimio pop-duet o ljubavi prema Bogu

Napadač kraljevskog kluba i brazilske reprezentacije Kaká odlučio je okušati se u novome poslu - pjevačkome. Prvu pjesmu u karijeri snimio je u duetu sa suprugom Caroline Celico. Pjesma, koja ima pop-prizvuk, govori o Bogu i ljubavi, a Kaká je iznimno zadovoljan snimljenim materijalom.

– Bog nam je jako važan u svakodnevnom životu i htio sam mu i na taj način zahvaliti. Osim toga, supruga me već godinama nagovara na duet, tako da sam napokon popustio – ispričao je Kaká za španjolsku Marcu. Lajtmotiv pjesme je Brazilčeva sretna molitva “Isus te voli”.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:54 23.09.2010.

Kaka doslovce propjevao jer svijestan je činjenice da sada kada je Sammir zaigrao kao velemajstor mjesto u brazilskoj repki mu je dosta neizvjestno i kada počne sljedeči World Cup bolje mu je da pjeva nego da nepomično sjedi i zuji sa sofe onako bezmočno i frustrirano poput igrača hrvatske repke u vrijeme takmičenja u JAR-u !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije