Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PLAĆAMO MU 1000 EURA'
Povratak na članak

Kajba iznio teške optužbe na račun Cindrića: On tri godine reketari reprezentaciju...

'Moje mišljenje je da Luka Cindrić ne poštuje ni svoje suigrače, ni medicinski stožer, kao niti stožer izbornika ako nije po njegovom. To je činjenica. Zašto to njemu netko dopušta ili ne, u to neću ulaziti'

Komentari 25

GU
General_U
16:49 04.02.2021.

Dobar igrać je Luka ali ne toliko da bi on u reprezentaciji glumio velićinu i ponaša se ka uvriđeni dječarac tri puta ih je ostavio na cidilu sve zbog svog ega. Jadničak mali. U Barceloni sluša bez pogovivora.

VL
Avatar renac
renac
16:44 04.02.2021.

Pa to se i vidi kad igra ja samo ja i onda opet malo ja,ali steta sto je moralo do ovoga doci,pa da takvi jednom zauvijek napuste repku.

VL
RO
roland
18:19 04.02.2021.

Polupani lončići! Svatko treba znati koja je njegova uloga u reprezentaciji. Na čelu liječničkog tima je liječnik! Tko je liječnik u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji? Ne znam i ne zanima me! Ispod liječnika je fizioterapeut. Tko je fizioterapeut u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji? Ni to ne bi trebali znati, ali sam skužio da je to Damir Kajba! Kako sam skužio! Pa tako da je taj fizioterapeut na Facebooku ili Instangramu objavljivao fotografije ozlijeđenih igrača! Hej, objavljivati nešto iz liječničke ordinacije, nešto što je liječnička tajna? To se ne radi i ne smije se raditi. Iz reprezentacije smije izići jedino ono što je službenoj tiskovnoj konferenciji. Ono što iziđe van na presici to smije biti objavljeno! Sve ostalo vodi u anarhiju, destrukciju, nered i proces koji nije upravljan! Koji je rezultat neupravljanog procesa! Može biti samo slučajan, a ovog je puta slučaj htio da ostvarimo ovakav rezultat! Da li je taj Kajba kriv za neuspjeh! Ma nije! Kriv je Lino jer ga nije sankcionirao i poslao doma! Da li Hrvoje Horvat ima obvezu bilo što obrazlagati fizioterapeutu? Ma nema! Hvala- doviđenja! Ove priče, ja ću sad vama reći, sve će javnost saznati tko u reprezentaciji sluša Cecu,...tko ne drži ruku na srcu...tko nije domoljubno odgojen, tko nije Rimokatolik.... to ne vodi ničemu!

VL
RO
roland
18:38 04.02.2021.

Dajte ljudi! Nemojte biti naivni! Nije sporan Cindrić! Da je Lino bio izbornik s karakterom, poslao bi Cindrića doma na vrijeme, još na pripremama, kao što je Dalić poslao doma Kalinića! Sjeo bi se s Duvnjakom, Horvatom, Musom i potjerao bi Cindrića doma. Kao što bi potjerao i i tog Kajbu. Zašto? Zato jer je Kajb,a kao fizioterapeu,t fotografirao ozljede igrača i objavio ih ih na Facebooku! To se nikada nije dogodilo da fizioterapeut objavljuje fotografije ozljeda igrača! To je razlog za trenutni otkaz! Dakle, ovaj put je odgovornost na Červaru, koji je još na pripremama trebao zahvaliti i Cindriću i Kajbi! Možda i još kome! Zašto Kajba pljuje po Hrvoju Horvatu i zašto objavljuje informacije o Cindriću? Sad će Kajba nama otkriti tko reketari reprezentaciju, tko nije rimokatolik i tko ne zna riječi Lijepe naše!? Pa javnost sve to vidi i zna i bez Kajbe!

VL
IV
ivanasertic4
18:30 04.02.2021.

uf. Pandorina kutija je otvorena. meni Cindrić nikad nije odavao dojam nekog tko ostavlja srce na terenu za HR repku. za Barcelonu možda...

VL
ZO
zoranos
18:38 04.02.2021.

Ako je to istina, a zašto bi lagao kada ima puno svjedoka, zašto Lino nije potjerao Cindrića? Mislim na ovo netreniranje i nezalaganje. Time bi digao ekipu i momčadski duh, jer igrači su sigurno sve to vidjeli.

VL
DU
Deleted user
18:14 04.02.2021.

Nista cudnoga, bilo je ocito i izvana da taj decko ne postuje reprezentaciju ni ikoga, a da ne pricam jos da je Karacic duplo bolji od njega, ne kuzim zasto ga uopce zovu vise kad ni nece igrati haha Musa i ovi se bore do krvi, a ovaj nece ni igrati, smijesno.

VL
RO
roland
18:24 04.02.2021.

Loše je kad fizioterapeut, koji je hijerarhijski najniže rangiran u stožeru (ispod su samo oružar i pralja) govori protiv igrača! Anonimni fizioterapeut govori protiv igrača Barcelone! Tko je tu lud? Evo, neka Kajba ode raditi u Barcelonu, PSG, Kiel...i neka tamo pokuša na Facebooku objavljivati fotografije ozljeda igrača! Zamisli da je fizioterapeut hrvatske nogometne reprezentacije na SP u Rusiji govorio protiv Kalinića? Ili da je objavljivao hematome Mandžukića prije utakmica s Argentinom ili Danskom? Očito su polupani lonočići!

VL
Avatar shadow
shadow
18:20 04.02.2021.

Pa uvijek smo najslabije kondicijski pripremljeni, nakon 2 tekme več smo na rezervi i u rukometu i ostalim momčadskim sportovima. Nogometaši sada više nisu fizički tako loši jer igraju u TOP-TOP klubovima pa se tamo vrhunski pripreme. A i igra nam je ko usporeni film, prije smo na kontre razbijali momčad, sada ni to nemamo. NAM TREBA SKANDINAVAC IZBORNIK ILI NIJEMAC.

VL
Avatar pinta162
pinta162
08:20 05.02.2021.

Mene samo zanima,ako je to sve točno,zašto to nije rečeno prije??

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:05 05.02.2021.

Taj Kaiba ima komplekse još otkad ga je Yu-Gi rasturio u duelu, iako je imao čak tri plavooka bijela zmaja. Koji klošar

VL
IK
Ikinobrdo
19:39 04.02.2021.

Poštovani Fizio Kajba sram vas bilo Nakon što vam je se zahvalio budući izbornik iznositi prljavi veš i neistine blaćenje najvećih igrača to govori o vama to je ispod svake čast i lijepog ponašanja. Sad se vidi da je Horvat umso pravo .

VL
FR
Frapin
11:45 06.02.2021.

Sad kad je brod potonuo naravno da su se svi razbježali i traže se krivci

VL
JO
josippo
09:12 06.02.2021.

Sad znamo zašto je dobio odkaz. Em što je bio tamo samo zato što se lini ulizivao u dupe, em što je okolo loše pričao o našim najboljim igračima kao neka tračibaba, to je sve tako ne profesionalno. Horvat je očito napravio dobar potez.

VL
DH
dalibor.hren
15:14 05.02.2021.

Je li egoist bio na snimanju glave? Možda u njoj nisu našli ništa!?

VL
DM
drazen.muhvic
16:46 04.02.2021.

Ovaj se isto sjetio nešto otkrivati tek kada ga je krava muzara ritnula i više mu ne daje mlijeka...

VL
RO
roland
23:53 04.02.2021.

Ok, sve je jasno! Sukob srednjih vanjskih! Na jednoj je strani Duvnjak. Na drugoj je strani Cindrić! Červar kao bivši izbornik, Hrvoje Horvat kao sadašnji izbornik , Zlatko Horvat, Šego, Čupić, Karačić i Musa kao "metuzalem"i su u ovoj pričiriči nebitni". Anonimusi! Rukometna bižuterija! Kajba je izbačen jer nije bi po volji Cindriću. Cindrić je 5 godina 1 mjesec mlađi od Duvnjaka! To su činjenice! Skob vođe čopora (Duvnjaka) i mladog lava ( Cindrića,) u koji se uletjla pragmatična hijena (Kajba). Šef National Geografic i ekspedicije (Zoran Gobac) snima i ne miješa se! Izborit ćemo Olimpijske igra u Tokiju! Nakon ovog sam siguran da gazimo Portugal. Ne treba nam ni Cindirić. ni Duvnjak, Ako čovjek koji živi na rubu egzistencije u nekom selu u Zagorju (sorrry Zagorci), a Heineken mu je vrhunac života, proziva čovjeka koji ruča u najboljim restoranima u Barceloni, onda je jasno da je hrvatska rukometna reprezentacija na razini DVD-a u Čučerju (sorry Čučerje). Vjerujem da će Zoran Gobac sve ovo položiti, da ćemo pobijediti i Portugal i Tunis!

VL
RO
roland
00:55 05.02.2021.

Luda kuća! Maser vodi politiku Hrvatskog rukometnog saveza! Hej! Zamisli da neki maser iz hrvatske nogometne reprezentacije blebeće o Rakitiću, Vrsaljku, Kramariću, Kovačiću... Kao, Rakitić kamatari, Kramarić nezadovoljan, Kovačić stalno na mobitelu, Badelj potonuo, Vrsaljko bi stalo da mu se se masira koljeno....! Halo, daj malo ozbiljnosti! Maser je da masira! Točka. Nije da vodi politiku HRS i procjenjuje igrače, Ne smije ni riječ prozboriti o ozljedi- Liječnik može pričati, ali samo onoliko koliko mu dopusti izbornik i HRS! Točka! Jadno!

VL
PU
puniša
17:14 04.02.2021.

Kakav god bio, Cindra kad je zdrav, top je igrač...Ovo što bulazni Kajba je za kvalitetnu iza uha pri prvom susretu s Cindrićem...Bez izmotavanja: "Sorry, izvučeno iz konteksta" "Nisam ja" itd... Koji je uopče problem od tog Klajbe? Ego? Kajbajba znalac kao Klop, a ljuti se kao Jelena Pujamisemacka...

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
16:36 04.02.2021.

Kajba otkrio: Pa on tri godine kao pravi hrvat reketari reprezentaciju, ali zaslužuje igrati za nju jer je svoj na svome među svojima po kulturi, jelu i djelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.