Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAZVAO GA "penzijom"

Kaiser Franz se ispričao: Nisam htio povrijediti Buffona

Franz Beckenbauer
Marko Lukunić/Pixsell
06.04.2013.
u 12:42

- Nije mi bila namjera povrijediti Buffona, ali i dalje mislim da je trebao bolje reagirati kod oba pogotka - rekao je Beckenbauer

Legendarni Franz Beckenbauer ispričao se zbog svoje izjave na račun velikog talijanskog vratara Gianluigija Buffona. Podsjetimo, nakon što je Bayern pobijedio Juventus 2:0 Beckenbauer je izjavio kako je 35-godišnji Buffon izgledao kao penzioner. Mislio je pri tom na prvi pogodak kojeg je primio već u prvoj minuti susreta nakon što je Alaba opalio iz daljine...

- Kako se to postavio? Izgledao je kao penzioner. Ne želim ga uzrujavati, ali trebao je zaustaviti taj udarac - izjavio je Nijemac prošli tjedan.

Sam Buffon nije se oglasio na ovu izjavu, no branili su ga mnogi, uključujući suigrače i vodstvo Juvea. Ponukalo je to Franza da se ispriča.

- Žao mi je ako se Buffon osjetio povrijeđenim zbog riječi \"penzioner\". Nije mi to bila namjera, ali i dalje mislim da je trebao bolje reagirati kod oba pogotka.

>> Beckenbauer: Buffon je izgledao kao penzioner

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije