Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemačka veza

Kahn: Schumi, šta ti je to trebalo?

Oliver Kahn
Reuters
12.04.2010.
u 14:37

Umirovljeni bivši vratar Bayern Münchena i njemačke nogometne reprezentacije Oliver Kahn (40) kritizirao je svog sunarodnjaka i sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 Michaela Schumachera (41).

Kahn smatra da je Schumacher pogriješio kada se odlučio vratiti aktivnom bavljenju sportom koji toliko voli i u kojem je stekao status ikone te kaže da je on sretan što je usprkos ogromnoj ljubavi prema nogometu sretan što je našao izlaz iz tog svijeta.

- Morate naći načina i sve pustiti, jer vas inače može uništiti. Zaželio bih mu (Schumacheru) da se s vremenom okrene drugom životu koji ga čeka već dulje - rekao je Kahn.

Schumacher se ove sezone odlučio vratiti u svijet formule 1 nakon tri godine provedene u mirovini, a na prve tri utrke sezone je u svojoj novoj momčadi, Mercedes GP-u, osvojio tek devet bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije