Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio navijače

Kagawa zabio nakon 18 sekundi

Shinji Kagawa
Foto: Reuters/Pixsell
04.02.2019.
u 15:10

Kagawa je u Bešiktaš stigao na posudbu do kraja sezone iz Borussije Dortmund

Japanski reprezentativac Shinji Kagawa (29) nije mogao poželjeti bolji start u redovima svog novog kluba, turskog velikana Bešiktaša.

Kagawea je u debiju za turski sastav postigao pogodak nakon svega 18 sekundi provedenih na terenu, a do kraja utakmice još jednom se upisao među strijelce. 

Japanac je u pobjedi 6:2 protiv Antalyaspora postigao pogodak u 82. minuti, svega 18 sekundi nakon što je ušao u igru. Dvije minute kasnije japanski veznjak je zabio još jedan pogodak za konačnih 6:2.

Kagawa je u Bešiktaš stigao na posudbu do kraja sezone iz Borussije Dortmund čiji je dres nosio od 2014. godine, te od 2010. do 2012. Dvije sezone je proveo i u Manchester Unitedu.

Golove za Bešiktaš zabili su i Adem Ljajić, Dorukhan Tokoz, Atiba Hutckinson i Salih Tursun. Domagoj Vida je igrao cijeli susret, a u 14. minuti je dobio žuti karton.

Bešiktaš se trenutačno nalazi na trećem mjestu sa 33 boda, tri manje od drugoplasiranog Galatasarayja, te 11 manje od lidera Istanbul Basaksehira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije