Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paul Annacone

Kad se Čilić napuni samopouzdanjem, nitko ga ne voli vidjeti s druge strane

14.12.2018.
u 00:30

Osim što se naoružao samopouzdanjem, Čilić je trijumfom u Lilleu zacementirao svoju poziciju u društvu sedmorice najboljih tenisača današnjice

U nizu pohvala koje u posljednje vrijeme dolaze na račun Marina Čilića vrijedi izdvojiti kompliment koji mu je udijelio Amerikanac Paul Annacone, poznat kao bivši tenisač i još poznatiji kao bivši trener Petea Samprasa i Rogera Federera.

– Čilić je tenisač kojega nitko od najboljih igrača ne želi vidjeti na drugoj strani terena. To je zbog njegova oružja kad je pun samopouzdanja i kada vjeruje u sebe. Tada suparnički drugi servisi naglo oslabe, a udarci u izmjenama postanu nekonstantni – istaknuo je za ESPN danas 55-godišnji Annacone napomenuvši da je Čilić već godinama dio kreme svjetskog tenisa.

Osim što se naoružao samopouzdanjem, Čilić je trijumfom u Lilleu zacementirao svoju poziciju u društvu sedmorice najboljih tenisača današnjice. Federer, Nadal, Đoković, Murray, Wawrinka, Del Potro i – Čilić. Samo su oni osvajali Grand Slam i Masters 1000 turnire i još se okitili naslovom u Davisovu kupu.

>> Pogledajte i kako je izgledao doček tenisača u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marcel97
07:40 14.12.2018.

Kad s druge strane nema Đokovića, Federera ili Nadala. Zato Borna ne ferma nikoga. Još malo tehnike i evo ga među prvih 10.

MI
Mikrovalna
09:09 14.12.2018.

Problem je što je on pun samopouzdanja možda dva dana u godini. A da ne pričamo kako pukne ko kokica kad skuži da je s druge strane mreže netko raspoložen. Svaka čast na ostvarenim rezultatima Marine, ali da imaš jaču glavu bio bi tenisač u rangu zdravog del Potra ili čak Murraya.

DU
Deleted user
12:24 14.12.2018.

Gradjanin BiH Marin Cilic koji trenutacno igra za Hrvatsku, a nije iskuljuceno da postane i zvanicno BiH igrac, kao sto je to slucaj kod gosp. Mamica nikad nece biti pravi sampion. Pravi sampion ne pravi pocetnicke greske u odlucujucim trenucima meca. Pravi sampion ne gubi sate igrajuci sa igracima koji stoje 100 mesta iznad njega na ATP. Pravi sampion, ako je uhvacen u dopingu kao sto je to bio Cilic ne kaze da mu je to neko podmetnuo vec prizna gresku. Svi tenisaci i njihovi treneri i lijecnici imaju spisak zabranjenih preparata, i prema tome, ne mozes se praviti budala i pricati da nisi znao. Ali covjeku je tesko pogledati istini u oci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije