Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produljili ugovore

Juventusove legende ostaju još godinu dana u prvaku

Gianluigi Buffon
Foto: Press Asociation/Pixsell
1/5
29.06.2020.
u 22:20

Legendarni vratar Juventusa i bivši vratar talijanske reprezentacije 42-godišnji Buffon, koji je u klubu iz Torina od 2001. godine kada je došao iz Parme, uz kratku pauzu prošle godine kada je bio u PSG-u, za Juventus je odigrao 669 utakmica

Iskusni nogometaši talijanskog prvaka Juventusa Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini potpisali su produljenje ugovora s talijanskim  prvoligašem do ljeta 2021. godine, objavljeno je u ponedjeljak na službenim stranicama kluba. 

Legendarni vratar Juventusa i bivši vratar talijanske reprezentacije 42-godišnji Buffon, koji je u klubu iz Torina od 2001. godine kada je došao iz Parme, uz kratku pauzu prošle godine kada je bio u PSG-u, za Juventus je odigrao 669 utakmica.  

Kapetan Chiellini, koji će u kolovozu navršiti 36 godina, odan je klubu od 2005. godine i u tom je razdoblju odigrao 509 utakmica u crno-bijelom dresu i zabio 36 golova. 

"Primjeri na terenu i u svlačionici, vođe, nositelji crno-bijelog DNK, koji se oblači kao druga koža. Bianconeri uvijek. Zauvijek", stoji na Juventusovim stranicama.

Iako su s Juventusom osvojili brojne talijanske naslove, još nisu osvojili ni jednu Ligu prvaka. Buffon je izgubio tri puta u finalu tog elitnog natjecanja, a Chiellini dva puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije