Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Juventus u derbiju svladao Inter, Tudor prekinuo nevjerojatnu seriju Reimsa

italian soccer Serie A match - Juventus FC vs UC Sampdoria
Claudio Benedetto/LiveMedia / ipa-agency.net
19.03.2023.
u 23:02

Kroz utakmicu opasniji i napadački konkretniji bio je Juventus. U drugom poluvremenu su gosti iz Torina imali nekoliko dobrih prilika te su mogli znatno ranije osigurati tri boda. No, Kostić, Vlahović, Locatelli i Chiesa nisu pogađali cilj.

U derbi susretu 27. kola talijanske Serie A nogometaši Juventusa su u gostima bili bolji od Intera te su slavili s 1-0. Gol odluke postignut je u 23. minuti. Nakon akcije Vlahovića i Rabiota, francuski nogometaš je uposlio Filipa Kostića koji je dobro naciljao i pogodio suprotni kut za vodstvo Juventusa, što se kasnije ispostavilo kao pogodak odluke.

Kroz utakmicu opasniji i napadački konkretniji bio je Juventus. U drugom poluvremenu su gosti iz Torina imali nekoliko dobrih prilika te su mogli znatno ranije osigurati tri boda. No, Kostić, Vlahović, Locatelli i Chiesa nisu pogađali cilj.

S druge strane, Inter je bio bezidejan kako doći do pogotka i izjednačenja. Pokušavao je domaćin s brojnim ubačajima, a tek je u završnici nešto ozbiljnije zaprijetio Hitarjan.

Za Inter je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Inter je treći na ljestvici, dok je Juventus ostao sedmi, s tim da bi Juventus bio uvjerljivo drugi da nije kažnjen s 15 bodova.

U posljednjih dvanaest utakmica, u svim natjecanjima, ovo je bila deseta pobjeda Juventusa. Inter je izgubio treću prvenstvenu utakmicu od posljednje četiri.

Tudor prekinuo nevjerojatnu seriju Reimsa

Nogometaši Marseillea, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, prekinuli su nevjerojatnu seriju Reimsa bez ligaškog poraza koja je trajala čak 19 kola.

U posljednjem susretu 28. kola francuskog prvenstva OM je na gostovanju slavio sa 2-1 prekinuvši nevjerojatan Reimsov niz.

Posljednji susret Reims je izgubio u rujnu prošle godine na svom terenu od Monaca (0-3). Nakon toga nanizao je 19 utakmica bez poraza, ostvarivši pritom devet pobjeda i 10 neodlučenih susreta. Samo u ovoj godini Reims je u "Le Championnatu" upisao šest pobjeda i pet remija.

Sjajnu seriju prekinuli su Tudorovi odabranici. Međutim, vrlo lako se moglo dogoditi da Reims osvoji barem bod.

Domaćin je poveo u 13. minuti golom Folarina Baloguna. Međutim, najveći dio posla napravio je Marshall Munetsi koji se sjajno oslobodio svog čuvara, prošao po lijevoj strani, te povratnom loptom uposlio Baloguna kojem nije bilo teško zabiti za 1-0.

Međutim, samo tri minute kasnije OM je izjednačio, a pogodak je postigao Alexis Sanchez. Čileanski napadač je u 29. minuti zabio i drugi gol, okrenuvši rezultat.

U 58. minuti domaćin je mogao izjednačiti, Munetsi je pucao glavom iz dobre situacije, ali je pogodio stativu. U 67. minuti je odličnu priliku za goste imao Nune Tavares, ali je loše reagirao. U 83. minuti Samuel Gigot je imao matnu situaciju, no glavom je pucao pored gola propustivši priliku staviti točku na i.

Do kraja susreta Tudor je strijepio, a u trećoj minuti nadoknade Reims je imao zicer za izjednačenje, no Balogun iz odlične situacije pogodio vratnicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije