Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE U KINU

VIDEO Arijan Ademi: Želim se jednog dana vratiti u Dinamo, ali ne kao igrač

Arijan Ademi i Ante Čačić na konferenciji za medije nakon utakmice protiv Rijeke
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
19.03.2023.
u 20:05

- Naravno da ću u Kini pratiti Dinamo. Kupit ću pretplatu na televizijski paket.

Dinamo je danas na Maksimiru svladao Rijeku s 1:0, a od Maksimir se oprostio dugogodišnji kapetan Arijan Ademi. 31-godišnjak je u klub došao daleke 2010. godine iz Šibenika. Imao je kratko razdoblje igranja u Lokomotivi, a kroz sve ostalo vrijeme je postao jedan od najboljih igrača Dinama novijeg doba.

- Još nisam svjestan da odlazim. Bilo mi je teško, ali sam se pokušao maksimalno koncentrirati na utakmicu. Želio bih se jednog dana vratiti u Dinamo, ne kao igrač nego kao trener - rekao je Ademi i dodao:

- Naravno da ću u Kini pratiti Dinamo. Kupit ću pretplatu na televizijski paket.

Cijelu Ademiju konferenciju za medije pogledajte u videu. Karijeru će nastaviti u kineskom prvoligašu Beijing Guoanu s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Na lijepi način su se od Ademija oprostili i najvatreniji domaći navijači koji su razvili njegovu veliku sliku s inicijalima imena i prezimena sa strane.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kanđija
20:51 19.03.2023.

Na početku svoga obraćanja publici je rekao da nije želio otići i da je ja karijeru htio završiti u Dinamu

GE
gerila
00:00 20.03.2023.

Kako god,nek vas je al Ademi je bio majstor..kapa dole samo rokaj po planu..

Avatar zapadna turska
zapadna turska
10:19 20.03.2023.

sretno Ademiju, jedan je od rekordera Dinama kojem je puno dao, ali i dobio od kluba i neka je na kraju karijere otišao van osigurati si egzistenciju i miran život obitelji, a za koju godinu tko zna, možda novi trener Dinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije