Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KRALJA

Vrsaljko i Grbić s klupe promatrali sramotu, trećeligaš izbacio Atletico!

La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.01.2021.
u 21:24

Madriđani su u Barcelonu na utakmicu 4. kruga Kupa došli bez najboljih igrača

Nogometaši trećeligaša Cornella iz Barcelone napravili su senzaciju. Iz španjolskog Kupa Kralja izbacili su vodeću momčad Primere Atletico Madrid. 

Madriđani su u Barcelonu na utakmicu 4. kruga Kupa došli bez najboljih igrača i to platili sramotnim porazom 1:0. Strijelac jedinoga gola bio je Adrian Jimenez još u 7. minuti, a momčad Diega Simeonea do kraja nije uspjela zabiti gol na terenu s umjetnom travom trećeligaša.

Od 65. minute ostali su i bez isključenoga Sanchesa, a najbolju priliku imao je Saul koji je pogodio vratnicu. Na klupi Atletica ostali su vratar Ivo Grbić i Šime Vrsaljko. 

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:20 07.01.2021.

Ovo je dobro za Atletico.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije