Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROMA PORAŽENA

Juventus 30. put prvak Italije!

Juventus
Foto: Reuters (Ilustracija)
04.05.2014.
u 17:49

Jedini Hrvat koji je danas igrao je Šime Vrsaljko. Njegova Genoa odigrala je bez pogodaka s Bolognom, a Vrsaljko je igrao do 65. minute.

Nogometaši Juventusa prvaci su Italije. 

Catania je na domaćem terenu pobijedila Romu 4:1 i tako dva kola prije kraja prvenstva ostavila momčad iz Rima na nedostižnih osam bodova zaostatka za Juventusom koji svoju utakmicu 36. kola igra u ponedjeljak protiv Atalante. 

Strijelci za domaćine bili su Izco u 26. i 34. minuti, Bergessio u 55. i  Barrientos u 79. minuti. Jedini pogodak za Rimljane postigao je Totti u 37. minuti.

Cataniji su osvojeni bodovi jako važni jer sada ima barem teoretsku mogućnost za ostankom u Serie A. Trener Rimljana u igru nije uvodio Tina Jedvaja.

Najzanimljivija utakmica odigrana je u Udinama gdje je u utakmici Udinesea i Livorna u prvih 45 minuta palo čak sedam pogodaka. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka semafor je pokazivao 5-3 za domaću momčad. Golman Ivan Kelava bio je na klupi Udinesea.

Jedini Hrvat koji je danas igrao je Šime Vrsaljko. Njegova Genoa odigrala je bez pogodaka s Bolognom, a Vrsaljko je igrao do 65. minute.

Serie A, 36. kolo: 

Catania - Roma 4:1, 
Chievo - Torino 0:1, 
Genoa - Bologna 0:0, 
Parma - Sampdoria 2:0, 
Udinese - Livorno 5:3.
Milan - Inter (kasnije),
Lazio - Verona (ponedjeljak),
Juventus - Atalanta (ponedjeljak).
Fiorentina - Sassuolo (utorak), 
Napoli - Cagliari (utorak).

Poredak: Juventus 93 (-1), AS Roma 85, Napoli 69 (-1), Fiorentina 61 (-1), Inter 57 (-1), Torino 55, Parma 54.

>>Ekspresni povratak Palerma: Serie A osigurali pet kola prije kraja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije