Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadrov trener uznemiren
Povratak na članak

Jusup na policiji: Već danima mi prijete

– Već neko vrijeme jedna te ista osoba naziva me i prijeti meni i mojoj obitelji – kazao nam je trener košarkaša Zadra Danijel Jusup s kojim smo telefonski razgovarali dok je u policijskoj postaji čekao na sastanak s policijskim službenicima kojima je trebao prijaviti prijetnje i uznemiravanje.

Komentari 1

FI
five
19:59 21.02.2010.

Hrvatska košarka svake godine tone sve dublje, sve je manje ljubitelja košarke u našoj zemlji koja je nekad bila sport broj 1, a danas je iza nogometa, rukometa, pa čak i skijanja... Polufinale Kupa, Cibona-Zadar, rezultat je 58:60... Pod koš ulazi Jamont Gordon, igrač Cibone...ulazi pod koš i radi korake, koje niti jedan od sudačkog trolista NE ŽELI VIDJETI, diže se na šut i dobija čistu blokadu... Ali, pazite sad, vidi to cijela hrvatska javnost, samo ne zadarski krvnik (po tko zna koji put) i Dubravko Muhvić, koji sudi silaznu putanju, iako postoji video dokaz kako o silaznoj putanji nema govora, te tako donosi Ciboni ulaz u produžetak koji nikako ne zaslužuje... Ako mislite da je tu kraj, prevarili ste se...u produžetku je +4 za Cibonu, igrač Cibone radi prekršaj u napadu \"za zatvor\" nad Carom, ali, gle čuda, to opet nitko ne vidi, a onda Cibosi pogađaju tricu za +7 i odlazak u finale! Slučajno?Bilo bi, samo da se ne radi o hrvatskoj košarci, da je prvi put, da se to nikom prije nije dogodilo... Ali jest, baš Zadru, sa istim sucem, na istom mjestu prije dvije godine... I zato ovo nije slučajno, zato je ovo zaslužilo konkretne mjere!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.