Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadrov trener uznemiren

Jusup na policiji: Već danima mi prijete

Danijel Jusup
Arhiva VL
19.02.2010.
u 18:58

– Već neko vrijeme jedna te ista osoba naziva me i prijeti meni i mojoj obitelji – kazao nam je trener košarkaša Zadra Danijel Jusup s kojim smo telefonski razgovarali dok je u policijskoj postaji čekao na sastanak s policijskim službenicima kojima je trebao prijaviti prijetnje i uznemiravanje.

Jusup je dodao kako trenutačno ne razmišlja o košarci jer se ne osjeća sigurnim. Prijetnje strategu Zadra kulminirale su očigledno nakon preksinoćnjega drugog poraza od Cibone u samo 20-ak dana. No način na koji je momčad s Višnjika izgubila u poluzavršnici Ćosićeva kupa (81:71) ogorčio je brojne Zadrane te potaknuo upravu kluba da se oglasi priopćenjem u kojem ističe da je Zadar oštećen.

“Nekoliko najblaže rečeno dvojbenih sudačkih odluka usmjerilo je neizvjesnu utakmicu prema pobjedi Cibone. Statistika dijelom potvrđuje nepravedan sudački odnos prema Zadru. Ciboni je dosuđeno 14 prekršaja, prema Zadrovih 25, Cibona je izvela 28 slobodnih bacanja, a Zadar samo četiri. Takvim pristranim tretmanom kalja se ime ne samo Krešimira Ćosića, već čitavo lice košarke”, navodi uprava Zadra te dodaje kako taj slučaj ponovo otvara pitanje centralizacije košarke po kojoj je uspjeh rezerviran samo za klubove iz metropole.

“Inzistiramo da HKS zaštiti Zadar. Jedan od zahtjeva je izuzeće suca Dubravka Muhvića koji je i prije često suđenjem krojio sudbinu Zadra”, stoji u priopćenju KK Zadra.

Ključne riječi

Komentara 1

FI
five
19:59 21.02.2010.

Hrvatska košarka svake godine tone sve dublje, sve je manje ljubitelja košarke u našoj zemlji koja je nekad bila sport broj 1, a danas je iza nogometa, rukometa, pa čak i skijanja... Polufinale Kupa, Cibona-Zadar, rezultat je 58:60... Pod koš ulazi Jamont Gordon, igrač Cibone...ulazi pod koš i radi korake, koje niti jedan od sudačkog trolista NE ŽELI VIDJETI, diže se na šut i dobija čistu blokadu... Ali, pazite sad, vidi to cijela hrvatska javnost, samo ne zadarski krvnik (po tko zna koji put) i Dubravko Muhvić, koji sudi silaznu putanju, iako postoji video dokaz kako o silaznoj putanji nema govora, te tako donosi Ciboni ulaz u produžetak koji nikako ne zaslužuje... Ako mislite da je tu kraj, prevarili ste se...u produžetku je +4 za Cibonu, igrač Cibone radi prekršaj u napadu \"za zatvor\" nad Carom, ali, gle čuda, to opet nitko ne vidi, a onda Cibosi pogađaju tricu za +7 i odlazak u finale! Slučajno?Bilo bi, samo da se ne radi o hrvatskoj košarci, da je prvi put, da se to nikom prije nije dogodilo... Ali jest, baš Zadru, sa istim sucem, na istom mjestu prije dvije godine... I zato ovo nije slučajno, zato je ovo zaslužilo konkretne mjere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije