Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Justin Gatlin testirat će na Hanžeku novu stazu!

Justin Gatlin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
21.08.2019.
u 14:01

Uz Gatlina će u Zagrebu na novoj atletskoj stazi trčati i Divine Oduduru koji s 9.86 drži drugo mjesto ovogodišnje svjetske ljestvice, Arthur Cissé koji je s 9.93 peti na toj ljestvici i Aaron Brown koji je s 9.96 deveti

Na 69. Hanžekovićevom memorijalu 3. rujna na obnovljenom stadionu Mladosti u utrci na 100 m trčat će najbrži sprinteri svijeta, a među njima aktualni svjetski prvak Amerikanac Justin Gatlin, objavili su u srijedu organizatori. 

Prvo ime utrke na 100 metara na 69. Hanžekovićevom memorijalu bit će svakako Gatlin koji je prije tri tjedna Justin Gatlin američkog prvenstva trčao 9.87 sekundi, što je samo dvije stotinke sporije od rekorda zagrebačkog mitinga koji od 2011. drži svjetski rekorder Usain Bolt.

Uz Gatlina će u Zagrebu na novoj atletskoj stazi trčati i Divine Oduduru koji s 9.86 drži drugo mjesto ovogodišnje svjetske ljestvice, Arthur Cissé koji je s 9.93 peti na toj ljestvici i Aaron Brown koji je s 9.96 deveti.

Na startnoj listi su još i prošlogodišnji pobjednik Hanžeka Michael Rodgers te – Asafa Powell. Bivši svjetski rekorder ove godine ponovno trči na granici 10 sekundi, a na njemu najdražem mitingu uvijek je posebno motiviran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije