Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Jurićev Torino prekinuo crni niz, Pjaca i Brekalo igrali

italian soccer Serie A match - Genoa CFC vs Torino FC
Foto: Reporter Torino / ipa-agency.net
1/4
02.04.2022.
u 23:30

Salernitana je sa 16 bodova uvjerljivo na zadnjem mjestu i praktično već pripada drugoligaškom društvu, dok je Torino sa 38 bodova na 11. poziciji u sredini prvenstvene ljestvice

Nogometaši Torina prekinuli su niz od osam utakmica bez pobjede svladavši kao gosti Salernitanu sa 1-0 (1-0) u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 31. kola talijanske Serie A. Jedini pogodak postignut je iz ponovljenog kaznenog udarca u 18. minuti, a strijelac je bio Andrea Belotti.

U momčadi Ivana Jurića utakmicu je započeo Marko Pjaca, a u 67. minuti ga je zamijenio Josip Brekalo.

Domaća momčad je završila dvoboj s igračem manje, jer je u 85. minuti drugi žuti karton zaradio Fazio.

Završne minute dvoboja odigrane su po snažnom pljusku koji je prerastao u tuču.

Salernitana je sa 16 bodova uvjerljivo na zadnjem mjestu i praktično već pripada drugoligaškom društvu, dok je Torino sa 38 bodova na 11. poziciji u sredini prvenstvene ljestvice.

U subotu je Lazio na rimskom Olimpicu svladao Sassuolo sa 2-1 i privremeno skočio na peto mjesto.

Manuel Lazzari je bio strijelac vodećeg pogotka za Lazio u 17. minuti. U 51. minuti je Stefan Milinković-Savić udvostručio prednost domaće momčadi, dok je u završnici dvoboja Hamed Traore ublažio poraz Sassuola.

Toma Bašić je za domaće igrao od 85. minute kad je zamijenio strijelca Milinković-Savića. 

Nogometaši Spezije slavili su sa 1-0 protiv Venezije. Pogodak u posljednjoj minuti utakmice postigao je ganski napadač Emmanuel Gyasi. Za domaću momčad cijelu je utakmicu odigrao hrvatski stoper Martin Erlić.

Spezia je devetom pobjedom u sezoni došla do 32 boda i privremeno zasjela na 14. mjesto, dok je Venezia sa 22 boda predzadnja.

U nedjelju je na rasporedu pet od preostalih sedam utakmica 31. kola, a sastaju se: Fiorentina - Empoli (12.30 sati), Atalanta - Napoli, Udinese - Cagliari (15.00), Sampdoria - Roma (18.00) i Juventus - Inter (20.45).

>> Skupina vatrenih na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije