Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
genoa

Jurić: Vidim Tomovića kao novog kapetana

Ivan Jurić
AFP
06.05.2010.
u 14:21

Hrvatski nogometaš u redovima Genoe Ivan Jurić (34) dao je kratak osvrt na aktualnu sezonu i iznio neka svoja razmišljanja, a njegove riječi prenosi Tuttomercatoweb.

Dva kola prije kraja sezone drži Genoa osmo mjesto na ljestvici s 48 osvojenih bodova, a za razliku od prošle sezone kada je završila peta i izborila izlaz u Europa ligu, sljedeće sezone neće imati pravo nastupa u europskim natjecanjima.

- Bila je ovo ipak dobra godina. Ipak smo ponovo igrali u Europi - rekao je Jurić.

Pretposljednje kolo Genoi na noge dolazi trećeplasirani Milan, a svoja očekivanja od tog dvoboja Jurić je opisao riječima:

- Nastojat ćemo odigrati dobru utakmicu, a nadamo se osvajanju bodova.

Hrvatski je veteran, koji trenutno uživa mjesto Genoina dokapetana (zamjena za Marca Rossija), upitan i koga jednog dana vidi kao nasljednika 32-godišnjeg Rossija na mjestu kapetana?

- Tomovića (Nenada, srpskog 22-godišnjeg braniča). Posjeduje ljudske i igračke kvalitete i smatram ga prijateljem. On je pomalo sramežljiv dečko, ali jako inteligentan. Da, vidim ga kao kapetana, on je moj štićenik.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:20 07.05.2010.

Jurić: Vidim Tomovića kao novog kapetana a Bilića, Modrića, Oliča i Petriča na tribinama stadiona u JAR za vrijeme SP 2010...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije