Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema sreće

Jurić pauzira najmanje mjesec dana

Ivan Jurić
AFP
28.10.2009.
u 13:29

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Jurić morat će još jednom ove sezone na dužu stanku zbog nove ozljede.

Jurić je bio izvan travnjaka posljednjih mjesec i pol zbog ozljede kolateralnog ligamenta desne noge.

Defenzivni vezni nogometaš talijanske Genoe vratio se u porazu 2-0 kod Lillea u utakmici 3. kola skupine B Europa lige. U nedjelju je zaigrao u početnoj postavi u susretu protiv Cagliarija u 9. kolu Serije A, ali već je u 28. minuti morao napustiti teren.

Liječnički su testovi potvrdili da je ozlijeđen bedreni mišić lijeve noge, a našeg nogometaša čeka stanka od nekoliko tjedana. Trener Genoe Gian Piero Gasperini talijanskim je medijima izrazio nadu kako će Jurića imati na raspolaganju za gradski derbi protiv Sampdorije, 29. studenoga, pogotovo s obzirom na to da je u veznom redu na duže vrijeme zbog ozljeda već izgubio i Marokanca Houssinea Kharju, kao i Srbina Boška Jankovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije