Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENOA

Jurić: Moramo zaustaviti ove užasne izvedbe

Ivan Jurić
Anto Magzan
19.01.2010.
u 17:32

Ivan Jurić, 34-godišnji hrvatski nogometaš i član Genoe, kritički se osvrnuo na igre svoje momčadi u posljednje vrijeme. Genoa, naime, ima pet poraza u zadnjih šest nastupa.

U tom razdoblju pobijedili su samo Cataniju na domaćem terenu 2-0, a zbog svega toga pali su na 12. mjesto ljestvice Serije A. U srijedu će pak Genoa odigrati odgođenu utakmicu s kraja kalendarske 2009. godine. Na domaćem terenu igraju protiv Barija, koji je dosad skupio jedan bod više od njih u sezoni.

- Utakmica kod Rome prošlog vikenda, koju smo izgubili sa 3-0, bila je naša nova bijedna i užasna predstava. Moramo prekinuti s takvim igrama, krajnji je trenutak - rekao je standardni vezni nogometaš Genoe i nastavio:

- Nikako nam alibi ne smiju biti mnoge ozljede u sastavu, jer i prije smo imali ozlijeđene igrače, ali nikada nismo bili ovako bespomoćni.

Jurić je dodao i sljedeće:

- U posljednje tri godine uvijek smo imali svoj stil. Pobjeđivali ili gubili, bili smo Genoa, prepoznatljivi u svojoj igri. Sada smo izgubili svoj imidž, igramo drugačije, slabo i blijedo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije