Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikako da ga krene

Jurić i šestu utakmicu ostao bez pobjede, prijeti mu otkaz

Ivan Jurić
Foto: Reuters/Pixsell
26.11.2018.
u 07:15

Genoa je u jednom od najvećih gradskih derbija u talijanskom nogometu odigrala protiv Sampdorije 1:1

U jednom od najvećih gradskih derbija u talijanskom nogometu Genoa i Sampdorija su odigrali 1:1 pa Ivan Jurić niti nakon šest kola nije ostvario pobjedu na klupi Genoe.

Sampa je povela u osmoj minuti golom Fabia Quagliarelle, a izjednačio je iz jedanaesterca Krzystof Piatek u 17. minuti svojim desetim golom ove sezone. Poljski napadač je time postao vodeći strijelac Serie A s golom više od zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda.

U nastavku susreta Genoa je bila bolja, imala je nekoliko sjajnih prilika, no mrežu gostiju sjajno je čuvao Emil Audero i Derby della Lanterna je završio bez pobjednika.

Bila je to već šesta utakmica Genoe pod Jurićevim vodstvom bez pobjede, a pritom je ostvarila tri remija i tri poraza. Početak nije mogao biti bolji. U prvom susretu pod njegovim vodstvom Genoa je odigrala 1:1 na gostovanju kod prvaka Juventusa.

Potom je remizirala kod kuće protiv Udinesea (2:2), a zatim su uslijedila tri poraza od Milana (1:2), Intera (0:5) i Napolija (1:2). Niz bez pobjede je nastavljen i u debiju protiv Sampdorije.

Jurić je početkom listopada po treći put u karijeri preuzeo Genou, no sve se glasnije spominje kako bi mogao dobiti otkaz. Jurić je prvi put na klupi bio 28 utakmica, a dobio je otkaz u veljači 2017. da bi ga predsjednik kluba Enrico Preziosi vratio za svega dva mjeseca. I onda mu ponovo dao otkaz u studenom nakon tek dvadeset susreta na klupi.

U ponedjeljak kolo zatvaraju Cagliari i Torino.

Na ljestvici vodi Juventus sa 37 bodova, Napoli je drugi sa 29 bodova, a Inter na trećem mjestu ima 28 bodova. Slijede Lazio (23) i Milan (22).

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:47 26.11.2018.

Kakav glupi clanak ! To je gradski derbi tu nema nikad sigurnog pobjednika ! Juric je odlican trener ali momcad mu je ocajna !

TA
tarzan
08:40 26.11.2018.

Očajan trener. Nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije