Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEO U LIVERPOOLU?

Jürgen Klopp želi dovesti Kovačića i spreman je dati milijune!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.05.2016.
u 17:14

Kovačić je ove sezone ubilježio 31 nastup u Ligi prvaka i španjolskom prvenstvu, ali je samo 11 puta bio u početnom sastavu. Jedini pogodak zabio je u visokoj pobjedi nad Malmöom (8:0) u skupini Lige prvaka

Mateo Kovačić nije se uspio nametnuti Zinedineu Zidaneu u Real Madridu pa nije čudno da se brojni klubovi interesiraju za hrvatskog veznjaka.

Među njima je Liverpool, a engleski mediji pišu da Jürgen Klopp spreman odriješiti kesu. Redsi bi ga platili 30 milijuna eura što je otprilike iznos za koji je Kovačić stigao iz Intera u Madrid pa tako Real ne bi bio u gubitku. Osim toga, za Kovu su zainteresirani Tottenham, Sevilla i Milan.

Inače, Kovačić je ove sezone ubilježio 31 nastup u Ligi prvaka i španjolskom prvenstvu, ali je samo 11 puta bio u početnom sastavu. Jedini pogodak zabio je u visokoj pobjedi nad Malmöom (8:0) u skupini Lige prvaka.

>> Luka Modrić i Mateo Kovačić ne idu na pripreme za Euro!

Komentara 8

MA
mađar
19:07 02.05.2016.

Najbolje da prihvati ponudu Klopa, jer ga ovaj trener Reala ne cijeni ni što pod nokat stane , kao i Francuska Lijepu našu.

DH
dalibor.hren
17:29 02.05.2016.

Najbolje na posudbu u Dinamo!

VE
vecernji55
18:55 02.05.2016.

Mislio sam da ce biti veliki igrac, ali izgleda nece. Dobar je, ali fali mu nesto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije