Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno razgovarali

Jürgen Klopp: Ferguson me zvao da preuzemem Manchester United

Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.01.2016.
u 13:51

- Pričali smo otvoreno, ali rekao sam mu tada da moram obaviti svoj posao u Dortmundu do kraja, a tek onda mogu razmišljati o drugim stvarima

Jürgen Klopp danas igra svoj prvi derbi s Liverpoolom protiv najvećeg rivala Manchester Uniteda, a uoči tog susreta otkrio je kako je mogao preuzeti 'crvene vragove' prije nekoliko godina. Nijemac kaže da ga je otvoreno zvao legendarni Sir Alex Ferguson.

- Da, razgovarali smo o tome prije tri godine. Moram iskreno reći da je to bila velika čast za mene, cijeli taj trenutak. No, nije bilo pravo vrijeme za to, tada nisam mogao napustiti Borussiju, rekao je Klopp pa objasnio:

- Pričali smo otvoreno, ali rekao sam mu tada da moram obaviti svoj posao u Dortmundu do kraja, a tek onda mogu razmišljati o drugim stvarima. Možda to nije bio najpametniji način, ali bio je to moj način. Nije bilo službene ponude nakon toga, ali i da je došla, ništa se ne bi promijenilo, kazao je Klopp.

>>Posljednji igrač iz Liverpoola u ManUtd prešao je još 1964.!

Komentara 1

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
14:56 17.01.2016.

Pa otkud bas ova fotka?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije