Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNO NIJE IZNENAĐEN

Jurčić: Znao sam da se pregovara s drugim trenerima

Kruno Jurčić
Nino Strmotić/Pixsell
12.05.2010.
u 13:57

- Ja sam napravio dobar posao i nikada nisam bio u tom filmu ''smjenjivanja'' - kazao je Jurčić.

Dinamov trener Kruno Jurčić kazao je kako je znao da Mamić pregovara s nekim drugim trenerima oko preuzimanja njegove funkcije.

- Ljudi u klubu su mi to rekli. Čuo sam da se želio u Maksimiru okupiti stožer sličan onome koji vodi reprezentaciju, a ta kombinacija postojala je i prije moga dolaska - kazao je Jurčić.

Mamić je ipak potvrdio da ostajete trener. Jeste li time skinuli veliki teret s leđa uoči sljedeće sezone?

- Ja sam napravio dobar posao i nikada nisam bio u tom filmu ''smjenjivanja''. Najbitnije je da je taj teret skinut s igrača - kazao je Jurčić ponovivši nekoliko puta da je napravio pravi posao s Dinamom.

- Unatoč problemima u svlačionici, mi smo taj naslov osvojili uvjerljivo. A kada je počela medijska hajka na nas, imali smo 14 bodva prednosti - dodao je Jurčić.

Ni ovoga puta nije otkrio sastav Dinama za sutrašjnu utakmicu s Karlovcem. U konkurenciji nisu oporavljenici Bišćan, Tomečak, Lončarić i Mandžukić te odsutni Morales.

Mandžukić je imao veliku želju igrati ovu utakmicu, ali još uvijek ne može udariti loptu i sutra će biti na tribinama.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar marquis
marquis
22:18 12.05.2010.

dobro pa je bar samokritičan...

BL
bludog
15:37 12.05.2010.

ma joj, treba i on i pola svlačionice napustiti maksimir, a i prof. nogomet...

MI
milton
19:20 12.05.2010.

tako je budlog. On nije trener ni trenera vidio. Treba dovest Pamića, to je pravi fajter. Kladim se da neće izdržati prvih 5 kola idućeg prvenstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije