Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE ODLASKA U RUMUNJSKU
Povratak na članak

Jurčić: Više nismo u vrhuncu forme

Trener Dinama, Krunoslav Jurčić, prije leta za Rumunjsku i nastupa modrih u drugom kolu Europske lige, ostao je suzdržan oko davanja izjava vezanih za sastav, a nije ponudio ništa novog niti u pogledu rumunjskog sastava.

Komentari 5

RU
Rugovit
12:51 30.09.2009.

Dinamo će i sutra izgubit, tužno ali istinito. Jurčić mora otići.

VL
RE
Rendy
13:21 30.09.2009.

I da, izgubit će sutra, tužno ali istinito =)

VL
VA
vaifan
13:24 30.09.2009.

Treneri nisu problem. Problem je u našoj ligi. Dinamo neće ništa napraviti u Europi sve dok naša liga ne ojača. Dinamo je naviknut igri do 60-te minute jer do tada je u većini slučajeva u vodstvu i nema potrebe se angažirati ostalih 30 minuta. Momčadi u HNL-u jednostavno nisu dovoljno jake kako bi održavale Dinamo u vrhunskoj formi.

VL
DO
donyvegy
14:38 30.09.2009.

Dinamu nedostaje \"poslovođa\" ,a da ne govorimo o realizaciji. Pap će običaju promašivati, a u obrani tri kiksa su standard i to kada su u top formi. Ipak čuda su moguća, ali Dinamu je uvijek teško protiv za njega \"neatraktivnih\" tj. onih koji shvaćaju da je to igra bazirana na preciznim pasovima i trci, a ne na rolicama tipa Sammmmir

VL
RE
Rendy
13:20 30.09.2009.

Osobno ne vidim zašto bi Jurčić trebao otići. Postigao je to da je Morales proigrao, uveo je disciplinu u igru Dinama, nažalost mora se stalno boriti s tim Balkansim mentalitetom, čim Dinamo odigra dobru utakmicu umisle da su Bogom dani. Nije ga strah uvesti mlade igrače u igru i zato ga cijenim. Opekao se u utakmici protiv Red Bulla gdje se branio u Zagrebu jer Dinamo treba napadati na domaćem terenu pa makar s druge strane bio Man Utd... Treba mu dati još vremena i treba mu dati zamjenu za trubu Sammira. Koliko se Fergusona čekalo za prvim naslovom prvaka Engleske... Dotad neka gura mlade igrače i ako ih uspije disciplinirati mogao bi puno toga postići.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.