Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE ODLASKA U RUMUNJSKU

Jurčić: Više nismo u vrhuncu forme

Kruno Jurčić
Saša Zinaja
30.09.2009.
u 11:07

Trener Dinama, Krunoslav Jurčić, prije leta za Rumunjsku i nastupa modrih u drugom kolu Europske lige, ostao je suzdržan oko davanja izjava vezanih za sastav, a nije ponudio ništa novog niti u pogledu rumunjskog sastava.

- U četvrtak nas očekuje čvrsta ekipa koja igra bez pretjerane ljepote. Istina je kako stvaraju malo šansi, ali je isto tako istina i da primaju malo pogodaka - praktički je ponovio pogled na momčadi iz Temišvara maksimirski strateg.

Temišvar je pročitan, ali i čvrst
Jurčić je uvjeren kako stručni stožer modrih dobro poznaje protivnika:

- Naši ljudi gledali su ih dva puta uživo, dok smo u snimkama pogledali sve njihove domaće utakmice.

Pogled prema vlastitoj momčadi otkrio je neke promjene:

- Napravit ću jednu ili dvije izmjene s obzirom na susret s Lokomotivom - najavio je Jurčić ne želeći otkriti radi li se o izmjenama u veznom redu, ali je dodao:

- Od novih imena puno je važnija promjena u koncepciji igre.

Koncentracija, koncentracija, koncentracija
Promašaji protiv Anderlechta pokazali su se kobnima na kraju susreta, stoga je očekivan naglasak na koncentraciju napadača.

- Osnovna pretpostavka za kvalitetan rezultat je bolja realizacija. Međutim, ne možemo pričati kako smo u vrhuncu forme jer smo formu tempirali za kvalifikacijske utakmice Lige prvaka, kada smo odigrali dva - tri jako dobra susreta - zaključio je Jurčić prije odlaska u avion.

Puno odrješitiji po pitanju očekivanja, od svog trenera, bio je Robert Kovač. Iskusni branič očekuje barem bod:

- Bod bi bio ok, ali sva tri su nešto čemu težimo. Gledali smo njihove špice, a istaknuo se jedan crnoputi napadač, koji je dosta jak i tvrd igrač.

Sredinu terena bi i u Rumunjskoj trebao pokrivati Ivica Vrdoljak kojem su misli dijelom još uvijek u susretu s Anderlechtom:

- Ne mogu prestati razmišljati kako sam već na centru trebao prekršajem zaustaviti njihov prodor.

I Vrdoljak se prije odlaska osvrnuo na koncentraciju:

- U Europi se stvara malo šansi i iznimno je važno da svaku iskoristimo - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 5

RU
Rugovit
12:51 30.09.2009.

Dinamo će i sutra izgubit, tužno ali istinito. Jurčić mora otići.

RE
Rendy
13:21 30.09.2009.

I da, izgubit će sutra, tužno ali istinito =)

VA
vaifan
13:24 30.09.2009.

Treneri nisu problem. Problem je u našoj ligi. Dinamo neće ništa napraviti u Europi sve dok naša liga ne ojača. Dinamo je naviknut igri do 60-te minute jer do tada je u većini slučajeva u vodstvu i nema potrebe se angažirati ostalih 30 minuta. Momčadi u HNL-u jednostavno nisu dovoljno jake kako bi održavale Dinamo u vrhunskoj formi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije