Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PETAK ISPRAĆAJ

Jurčić: Turinina obitelj može biti ponosna na Ivana

Jurčić
Goran Ferbezar/Pixsell
16.05.2013.
u 13:16

– Teško je prepričati emocije koje smo doživjeli u Švedskoj. Drago mi je da je Dinamo dio toga jer Ivan to zaslužuje – rekao je trener Dinama

Dinamo u petak gostuje na svom Maksimiru protiv Lokomotive koju neki nazivaju drugom momčadi Dinama. Igračima neće biti lako igrati taj susret budući da je taj dan komemoracija i pogreb Ivana Turine.

– Teško je prepričati emocije koje smo doživjeli u Švedskoj. Drago mi je da je Dinamo dio toga jer Ivan to zaslužuje. Turinina obitelj može biti ponosna na Ivana koji je ostavio veliki trag gdje je god igrao – rekao je trener Dinama Kruno Jurčić.

Turinin pogreb bit će na Miroševcu u 13.30 sati, a prije toga će u 11 sati biti komemoracija na Maksimiru. U Zagreb stiže cijela momčad AIK-a, kluba u kojem je Turina branio.

– Čudan i emotivan dan ništa ne mijenja. Želimo pobjedu. Lokomotiva dobro igra i ne smijemo im dati prostora.

U medijima se spominju razna moguća pojačanja Dinama. Jedno od njih je i Danijel Pranjić.

– Svaki dobar igrač je zanimljiv. Neću govoriti o njima dok se ne potpiše jer bi to bilo neozbiljno.

>> Jurčić: Prošli su nas trnci, Kelava: Turina će uvijek biti naš junak!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije