Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNO JURČIĆ

Jurčić: Svi koji su igrali pretkola, sada su u padu

Kruno Jurčić
Saša Zinaja
04.11.2009.
u 15:59

Dinamov trener Kruno Jurčić nada se da će njegova momčad ponovno skupljati bodove u Europskoj ligi, želi to i protiv Ajaxa.

- Morat ćemo mijenjati jer u odnosu na Amsterdam nema Mandžukića i Badelja, dva naša ponajbolja igrača ove sezone, ali taktički je upitno, nemamo igrače za taktičku širinu kao Ajax - kaže Kruno.

Ivica Vrdoljak nije želio komentirati utjecaj Uefine kazne na momčad:

- Neću o tome, pred nama je devet bodova u igri. Žao mi je što se to dogodilo, ali naš je cilj isti.

- Atmosfera u našoj svlačionici je fenomenalna, doista fenomenalna, priče koje se šire nemaju veze s istinom, tu nema baš nikakvih problema. Kod mojih igrača tek se osjeti zamor materijala jer tempirali smo formu za ranije. Svaki trener ovisi o tim kvalifikacijama za Europe, o dvije, tri utakmice i svi koji su igrali pretkola u Europi, sad su padu - dodao je Jurčić.

Komentara 3

BR
Bob Rock
22:13 04.11.2009.

Dobro da nisam jeo knedle danas...

MA
maraton
17:22 04.11.2009.

Ajde lovi rake i spusti se na Zemlju.Izgledaš ka\"Martin u oblacima\"

CR
croman
05:41 05.11.2009.

Haha..nema igrače za \'taktičku širinu\'...ko da on uopće zna kaj je to taktika, pogotovo kad dva centralna igrača (Morales i Sammir) stavlja na krila dok mu barem jedan brzanac grije klupu (Tomečak) i svaki svoj napad igra na postavljenu obranu jer mu je momčad spora ko puž (protivnik može popušit kutiju cigareta dok ovi ne pređu centar)! Prava taktika i vrhunski \'taktičar\', nema kaj!!! E, moj Dinamo, na kaj si ti spal...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije