Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Cibalije

Jurčić otkrio: Već imamo konkretna pojačanja za LP

kruno jurčić portal
Jurica Galoić/Pixsell
19.04.2013.
u 14:58

– Nemojmo pred Husejinovića stavljati velike zahtjeve, imao je dugu pauzu i točno znam što može, a što ne može – kaže Jurčić.

Kruno Jurčić rado bi već u nedjelju slavio naslov prvaka. Za to mu treba pobjeda Dinama u Vinkovcima te da Hajduk i Rijeka ne pobijede svoje suparnike.

To je jedan od razloga zašto tražimo pobjedu nad Cibalijom. A drugi je, to sam rekao i svojim igračima (bilo bi odgovorno od nas), i prilog regularnosti prvenstva, da pobijedimo jer bi u tom slučaju pobijedili sve momčadi koje se bore za ostanak. Pa neka o ostanku odlučuju sami u međusobnim utakmicama – kazao je Jurčić koji ne može računati na Vrsaljka (povišena tjelesna temperatura), Čopa, Leku, Ibaneza i Ademija (ozljede), Rukavina je imao visoku temperaturu, ali ide na put.

– Računamo i na Cibalijin umor, imali su tri teške utakmice u sedam dana, ali u Vinkovcima je uvijek napeto.

Jurčić se rado prisjeća 4:3 pobjede u Vinkovcima.

– Bila je slatka, vratili smo se iz poraza, sjajno su igrali Tomečak i Sivonjić. Zato ćemo sad Tomečaka gurnuti od početka. A Husejinović je svojim igrama i radom također zaslužio početnu postavu.

Plavi trener gledao je zadnju utakmicu Cibalije i Lokomotive.

– Kad se pogleda rezultat, reklo bi se da je bilo "rasturanje", ali rezultat je previsok, Cibalia je lako primila golove.

Tko će osvojiti kup, Lokomotiva ili Hajduk?

– Lokomotiva jako dobro izgleda, a Hajduk ima puno ozlijeđenih igrača i to mu remeti igru. Kao i nama, momčadi koje smo uigravali na pripremama i ona koja je igrala protiv Intera nemaju veze jedna s drugom.

S kime biste radije igrali Superkup?

– Najradije ga ne bih igrao, to je nezgodan termin i tretirat ćemo ga kao još jednu pripremnu utakmicu i ništa više od toga.

Prosinečki je za Addyja rekao da je odličan, ali i da ima mušice. Ima li ih?

– Zasad ih nema, odlično se uklopio, mi smo zahvalna svlačionica koja sve odlično prihvati. A on jako dobro radi i veseli me što pokazuje karakteristike pravog igrača.

Jesu li on i Husejinović pojačanja?

– Prije to nisam mislio, ali sad mislim da jesu. Nemojmo pred Husejinovića stavljati velike zahtjeve, imao je dugu pauzu i točno znam što može, a što ne može. Njemu trebaju još dvoje pripreme da bi bio sjajan igrač. Jeste li se približili pojačanjima, skenirali potencijalne dolaske?
– Imamo neka konkretna imena, ali još ništa nije gotovo – zaključio je Jurčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije