Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazao raskoš talenta

Junak Halilović: Ne bih pričao o Barceloni i izborniku Kovaču

Alen Halilović
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
26.02.2014.
u 20:22

- Prvo poluvrijeme smo ušli malo lakše od očekivanog, u nastavku smo pak bili puno agresivniji pa, iako je Rijeka zabila drugi gol, smo nastavili s našom igrom

Alen Halilović danas je pokazao da Dinamo u svojoj svlačionici ima pravog dragulja. S dva pogotka u vrlo kratkom razdoblju osigurao je svojoj momčadi remi na Kantridi protiv Rijeke.

- Ne bih o svojoj igri nego bih pohvalio cijelu momčad. Trener nas je sjajno dignuo na poluvremenu, a na terenu bih posebno pohvalio Ademija koji nas je bodrio i nije klonuo niti kod 2:0 za njih. Barcelona i izbornik Kovač? Ne bih o tome pričao, rekao je Alen Halilović za službenu stranicu, a nadovezao se i Arijan Ademi.

- Opet smo loše ušli u utakmicu, nekako mlako i svaka druga lopta je bila njihova. U nastavku smo ih "ubili", iako sam ja napravio glupi penal. Na koncu kada sve pogledam onda ne bi bilo nezasluženo niti da smo dobili utakmicu. "Jezikova juha" na poluvremenu? S razlogom jer smo stvarno loše krenuli, ali pokazali smo karakter i nismo izgubili.

Jerko Leko dobio je prednost ispred Portugalca Pinta i zaigrao na desnom boku.

- Prvo poluvrijeme smo ušli malo lakše od očekivanog, u nastavku smo pak bili puno agresivniji pa, iako je Rijeka zabila drugi gol, smo nastavili s našom igrom. Bili smo dosta bolji, zabili smo dva lijepa gola i imali još par prilika tako da smo mogli i skroz okrenuti, ali u svakom slučaju smo pokazali karakter i zaslužili ne biti poraženi.

>> Rijeka vodila 2:0, Halilović s dva gola začinio triler na Kantridi

>>Kramarić poput Prosinečkog: Driblingom ozlijedio Addyja!

Komentara 1

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
21:19 26.02.2014.

Junak Halilović ne bu pričal o Barceloni i izborniku Kovaču jer če sve njegove zagonetke i zavrzlame srediti i odrediti gazda hrvatske nogometne svetinje gospodin Zdravko Mamić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije