Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju novac za njega

Jugaši u problemima: Pro Recco im odvodi Grka Kakarisa

Mladost i Jug u drugoj utakmici polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
27.02.2023.
u 14:34

Jugaše u utorak očekuje važan dvoboj u Ligi prvaka, u svom Gružu dočekuju mađarski OSC. Pobjeda im donosi očuvanje četvrte pozicije koja vodi na završni turnir Lige prvaka u Beogradu. Susret počinje u 19 sati.

Vaterpolisti Juga AO doživjeli su posljednjih tjedana nekoliko iznimno neugodnih poraza - najprije od splitskog Jadrana, čime je Jug izgubio jedinicu u hrvatskom prvenstvu, a potom i od Novog Beograda (i Mladosti), što ga je stajalo domaćinstva završnog turnira regionalaca - no lošim vijestima za navijače tog kluba tu nije kraj. Najnovija informacija kaže da će na ljeto gospari ostati bez usluga Grka Konstantinosa Kakarisa, odličnog sidraša i jednog od glavnih igrača u sastavu Vjeke Kobešćaka.

Njemu ugovor istječe na ljeto, Jug bi ga htio zadržati, ali očito mu ne može ponuditi ono što Grku nudi Suknov Pro Recco. Prema pisanju talijanskih i grčkih medija koji prate vaterpolo, Kakarisov prelazak u redove europskog prvaka već je gotova stvar. A i u vodstvu dubrovačkog kluba priznaju: nismo se uspjeli dogovoriti s Kakarisom. 

Tako bi Pro Recco sljedeće sezone mogao biti još jači, a i ovako je jak - sastav koji kao trener vodi naš Sandro Sukno, a za njega igra i Luka Lončar, upravo je osvojio i Talijanski kup. Pro Recco je u finalu završnog turnira u Genovi pobijedio Ortigiu s 12:8. 

A jugaše u utorak očekuje važan dvoboj u Ligi prvaka, u svom Gružu dočekuju mađarski OSC. Pobjeda im donosi očuvanje četvrte pozicije koja vodi na završni turnir Lige prvaka u Beogradu. Susret počinje u 19 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije