Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Jug slavio nakon peteraca i izjednačio u finalu, isključen trener Primorja

Jug - Primorje
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
09.05.2015.
u 23:18

Trener gostiju Ivan Asić dobio je crveni karton, pa neće moći voditi svoju momčad u trećoj utakmici, u Rijeci 16. svibnja.

U drugom finalnom susretu doigravanja za hrvatskog prvaka vaterpolisti Juga vratili su se iz ponora i na kraju, nakon peteraca, ipak pobijedili Primorje s 13:12 i izjednačili omjer na 1:1. A činilo se da Riječani imaju pobjedu na dlanu kad su u 23. minuti poveli sa 7:4. 

Nošeni podrškom svojih navijača, Dubrovčani su ipak uspjeli izjednačiti na 8:8 (1:1, 2:4, 2:2, 3:1), nakon čega je pobjednik odlučivan izvođenjem peteraca

U tom svojevrsnom ruletu bolje su se snašli jugaši jer su na vratima imali sjajnog Bijača koji je obranio udarac Sukna, dok je Garcia pogodio spojnicu. Na kraju je Obradović donio pobjedu Juga.
Trener gostiju Ivan Asić dobio je crveni karton, pa neće moći voditi svoju momčad u trećoj utakmici, u Rijeci 16. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije