Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP Dubrovački i zagrebački vaterpolisti bez većih poteškoća u finale

Jug - Mladost, peti put zaredom

19.12.2008.
u 21:38

U finalu Hrvatskoga vaterpolskog kupa peti put zaredom sastat će se dubrovački Jug i zagrebačka Mladost. U polufinalnim utakmicama završnog turnira u Dubrovniku niti gospari niti žapci nisu imali pretežak posao.

Jug je sa 12:5 pobijedio Šibenik dok je Mladost bila bolja od riječkog Primorja s 14:8. Riječani su, istina, osim što su poveli s 2:0, u jednom trenutku zaprijetili Zagrepčanima, smanjivši njihovo vodstvo na 10:8, ali su nakon toga napravili nekoliko krupnih pogrešaka i sasvim se predali. Sudbinu im je zapečatio njihov Riječanin Franković s dva pogotka za 12:8.

- Kad smo počeli razmišljati o finalu s Jugom primorjaši su nam zaprijetili, ali u završnici smo ipak bili na visini zadatka. Finale s Jugom bit će pravi spektakl - ocijenio je trener Mladosti Ozren Bonačić.

Njegov kolega s riječke klupe Zoran Roje bio je začudo zadovoljan, unatoč visokom porazu.

- Imali smo priliku da dođemo samo na pogodak razlike i tko zna kako bi dalje išla utakmica. Ovako se u završnici osjetila veća širina momčadi Mladosti. No, pokazali smo da nismo slučajno ušli u polufinale - rekao je Roje.

Finalni dvoboj na rasporedu je u nedjelju u 16.40 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije