Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

Jug lakoćom protiv Primorja za nastavak maksimalnog niza

Jug Primorje
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
03.03.2018.
u 21:08

Po tri pogotka za pobjednike postigli su Marko Ivanković i Vincenzo Renzuto

Vaterpolisti dubrovačkog Juga pobijedili su riječko Primorje sa 12:6 (2:1, 4:1, 2:2, 4:2) u utakmici 14. kola A-1 regionalne lige.

Po tri pogotka za pobjednike postigli su Marko Ivanković i Vincenzo Renzuto, a po dvaput su precizni bili Marko Macan i Maro Joković. Najbolji strijelac Primorja sa tri gola bio je Maros Tkač.

U petak je zagrebačka Mladost pobijedila Jadran sa 9:5 na gostovanju u Splitu, dok su Mornar i POŠK odigrali 5:5.

Nakon 14. kola u vodstvu je Jug CO s maksimalna 42 boda. Druga je zagrebačka Mladost sa 34, a treći Jadran iz Herceg-Novog sa 32. Od hrvatskih klubova splitski Mornar BS ima 16 bodova, splitski Jadran je na 15, koliko ima i POŠK. Riječko Primorje EB je na začelju sa sedam bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije