Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA USPJEHA

Bandićev poučak: Mladim reprezentativcima sam davao da čitaju Šenou i Krležu

Reprezentacija U17
FIFA
01.11.2015.
u 15:19

'Kad smo išli na gostovanja, govorio sam im da im je bolje da čitaju nego da slušaju glazbu s mobitela ili igraju igre. Davao sam im Šenou i Krležu.'

Hrvatska je pobjedom protiv Njemačke 2:0 izborila Svjetsko prvenstvo do 17 godina u Čileu. Sad im na putu stoji Mali - prvak Afrike. A ono što malo ljudi zna, značajnu ulogu u razvoju većine ovih igrača odigrao je Jozo Bandić, koji ih je vodio dvije godine.

- U limačima ih je prvo vodio Adino, sin Džemala Mustedanagića. Bitnu je ulogu u njihovu razvoju odigrao i Igor Cvitanović. On ih je vodio dvije godine kad su imali 11-12 godina. Zatim su bili kod Kreše Gojuna, pa onda došli kod mene - rekao je Bandić za 24sata pa otkrio čime ih je kao trener Dinama učio:

- Kad smo išli na gostovanja, govorio sam im da im je bolje da čitaju nego da slušaju glazbu s mobitela ili igraju igre. Davao sam im Šenou i Krležu. Pročitaj stotinu stranica dobre knjige za nekoliko sati i nešto ćeš naučiti. Nisam to morao puno ponavljati, prihvatili su vrlo brzo.

>> U četvrtfinalu protiv opasnog Malija, igra se u nedjelju u 23 sata

>> Odlične vijesti, Nikola Moro i Davor Lovren su spremni za Mali!

Komentara 7

77
777CRO
21:58 01.11.2015.

Gospodine Jozo bandicu molim za oprost . Hvala lijepa za pomoć našoj mladosti na ponos hrvatske !

77
777CRO
20:12 01.11.2015.

Melinda mi smo svi za dom spremni jer da nismo bili sada bi ti živjela u sao krajini ili za tim žališ ... Znamo sada sao krajine cetnici vladaju hrvatskom ali nece dugo ...

77
777CRO
20:08 01.11.2015.

Bandicu , sta se desilo sa tobom u Remetincu ? Izgubio si od josipovica najbezveznijem osobe poslije Milovanovica i sada bi ti kao bio premijer ... Komunista uvijek komunista a mislio sam da si vjernik i domoljub ali izjednačavati SDP - cetnicku organizaciju i HDZ ... Izgubio si se ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije