Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP - ČETVRTFINALE

Odlične vijesti, Nikola Moro i Davor Lovren su spremni za Mali!

Reprezentacija U17
Foto: FIFA
1/5
01.11.2015.
u 10:24

Obje momčadi imat će određenih problema oko slaganja početnog sastava; hrvatski izbornik Dario Bašić ne može računati na ozlijeđenog braniča Vinka Soldu, dok će Mali biti bez važnog obrambenog aduta Siake Bagayoka.

Hrvatska reprezentacija do 17 godina će se u 23 sati u četvrtfinalnom dvoboju Svjetskog prvenstva sučeliti Maliju, izuzetno snažnoj reprezentaciji i aktualnom prvaku Afrike.

Obje momčadi imat će određenih problema oko slaganja početnog sastava; hrvatski izbornik Dario Bašić ne može računati na ozlijeđenog braniča Vinka Soldu, dok će Mali biti bez važnog obrambenog aduta Siake Bagayoka. Izuzetno kvalitetnog stopera, ali i jednog od junaka u osvajanju Afričkog kupa nacija do 17 godina.

Situacija sa zdravstenim stanjem naših reprezentativaca svakim je danom sve bolja; Nikola Moro i Davor Lovren bit će spremni za četvrtfinale. Obojica će večeras "stisnuti zube", te se staviti na raspolaganje izborniku.

Nikola Moro šepajući je napustio dvoboj osmine finala protiv Njemačke, ali se odmah nakon utakmice javio za Goal.com putem Whatsappa, te poručio:

- Dobro sam, zglob malo boli, ali nije preopasno.

Problemi s gležnjem hrvatskog kapetana sve su manji, pa je iz Chillana stigla nova, izuzetno optimistična poruka.

- Dobro je sada, puno manje me boli. Igrat ću protiv Malija.

No, kakav je zapravo taj - Mali? Vrlo opasan, bez dvojbe jedna od najboljih reprezentacija svijeta u ovoj dobnoj kategoriji. Uostalom, Mali je u veljači iznenadio nogometnu javnost osvojivši po prvi puta u povijesti Afrički kup nacija do 17 godina. A na taj su turnir u Niger stigli kao veliki autsajderi.

>> Više o Hrvatska - Mali čitajte na Goal.com

>> U četvrtfinalu protiv opasnog Malija, igra se u nedjelju u 23 sata

Komentara 9

LO
lojtra1
11:49 01.11.2015.

Nadam se da će HTV (u predizbornom duhu) pustiti utakmicu na televiziju koju mu plaćamo (onako socijaldemokratski) pod prijetnjom ovrha!

FI
Fisherman
12:01 01.11.2015.

Pazite se prevara...oni se samo zovu Mali a igraci koji igraju u njihovoj repki se vec odavno briju i kako to cesto biva sa africkim reprezentacijama godine rodenja pisu po potrebi.Kad im treba za vozacki onda imaju 21 a kad treba igrati za repku onda imaju 17.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:01 01.11.2015.

Odlične vijesti, Nikola Moro i Davor Lovren su spremni za dom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije